loading...

четвъртък, 3 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Кемал напада Ръза, след като разбира истината за Ширин, Ръза оповестява пред всички, че е собственик на хотела на Тахсин, Сюхан споделя с Джесур за болестта на баща си (04-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Джесур отива на заседание на УС на фирмата. Михрибан кани всички на откриването на предизборната си кампания. Джесур потвърждава своята подкрепа за нея.

Корхан научава, че Тахсин ще участва в търга, като е регистрирал нова фирма. Бюлент му дава цялата информация от другия холдинг.

Ръза отива на гости на Тахсин в имението. Сюхан му отваря вратата. Той й дава цветя. Тя отказва да ги приеме.

Туран отива при Хюля, за да види сина си. Тя отрича, че детето е негово.

В това време Тахсин слиза и се развиква срещу Ръза. Бившият затворник се ядосва, че всички го гонят.

Ширин не вярва, че онзи мъж е убил Салих. Кемал се опитва да успокои съпругата си, а Джесур й обещава, че ще отиде в затвора, за да разбере точно какво се е случило. Кемал случайно разбира какво е сторил Ръза на Ширин и хуква към него.  Среща Ръза и започва да го удря. Двамата с Туран пребиват младежа. Джесур ги разтървава, но полицията се намесва.

Ръза отива на свиждане на Адалет. Предупреждава я, че Тахсин се държи лошо с него. Ръза настоява сестра му повече да не се среща със съпруга си. 

Тахсин печели търга и купува земята с малко по-висока оферта. Корхан е много ядосан. Казва на баща си, че накрая ще умре сам в нищета. Корхан обвинява адвоката в нелоялност. Бюлент се радва, че всичко му се е разминало.

Джесур казва на просяка, че си мисли, че е жертва на някой. Обещава му да го пази. Въпреки всичко, старецът не мисли да разкаже на Джесур каквото знае.

Сюхан се опитва да каже на брат си, че Тахсин е много зле, но за него баща му не съществува.

Ръза научава за посещението на Джесур при просяка и казва на Туран да се погрижи за стареца.

Джесур отива на приема на Михрибан. Тя се радва много. Бану също иска да поздрави Джесур, но Бюлент я възпира. Тахсин и Сюхан пристигат. Джесур ги вижда и може да откъсне поглед от Сюхан. Михрибан вика стареца при нея. 

Джахиде отива неканена на приема и вижда, че съпругът й флиртува с други жени.

Джесур забелязва Ръза да стои сам на масата. Пита Сюхан кой е поканил този тип. Джесур я пита защо не му е казала за снимките.

По време на речта на Михрибан Ръза съобщава на  Сюхан, че Тахсин вече си е изживял живота. Тя се ядосва и побягва. Джесур я настига. Тя му казва. че иска да поговорят, но някъде другаде. Двамата отиват в Истанбул.

Джахиде отива и вдига скандал на Корхан. 

Опитват да изгонят Ръза от приема, но той взима микрофона и съобщава на всички, че е собственик на хотела, в който се провежда тържеството. Михрибан е учудена и започва да притиска стареца след тази новина. Корхан също вдига скандал на баща си.

Сюхан разказва на Джесур как се чувства, след като е разбрала за болестта на Тахсин.

Джахиде отново вдига скандал на Корхан. Той заявява, че никога няма да й прости за всички лъжи.

Тахсин вдига скандал на Ръза, защо си е позволил да разкрие част от тяхната сделка. Бившият затворник му отговаря да се радва на живота, докато може.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!