loading...

сряда, 9 януари 2019 г.

Утре в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери": Фазилет разбира за тайната на Селин, Гьокхан се запознава с непозната жена и я води в имението (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GospojaFaziletINeiniteDushteri

Селин получава силни болки в областта на корема, докато е в градския транспорт. Едва се прибира вкъщи. Пада на земята. Вижда Фазилет и я моли за помощ. Фазилет я качва в такси и я придружава до болницата. Двете отиват в същата болница, където Едже чака за преглед заедно с Хазан. Фазилет разбира за тайната на Селин. Селин я предупреждава да не си отваря устата, защото и двете ще загубят. 

Хазъм и Фазилет идват в болницата на прегледа на Едже. Ясин е видял как Фазилет откарва Селин в болницата и отива след тях. По погрешка влиза в стаята на Едже, където ѝ правят прегледа. Тя го вижда. 

Селин се засича в болницата с Едже, Хазъм, Хазан и Фазилет. 

Хазъм прибира Селин в имението и я прегръща. 

Гьокхан среща непозната жена. Двамата си допадат. Води я в имението на вечеря пред очите на Ясемин. Момичето започва работа като прислужница в имението. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!