loading...

неделя, 20 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": На сватбата на Сюхан и Джесур Бюлент слага капки във водата на Сюхан и... (21-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (21-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Полицията се разполага около къщата, където Ръза има среща с Джесур. Алендароулу влиза вътре. Ръза го няма там. Джесур започва да го търси внимателно по стаите. Отваряйки вратата, нагласеният пистолет, който е вързан за нея, стреля. Джесур не е ранен, но казва на прокурора, че беглецът му е заложил капан. Ръза наблюдава суматохата около къщата отдалече. Сюхан заявява на Джесур, че повече няма да му позволи да се излага на опасност. Серхат им съобщава, че Туран е арестуван.

Ръза наема още шест човека, за да продължи войната.

Бюлент е пиян и моли майка си да разкара Джесур от живота им. Заявява, че Джесур му е отнел всичко, което има.

Докато Сюхан и Джесир се любуват на звездите, Бюлент се крие в храстите до имението и ги наблюдава.

Ръза вика Хюля да се видят. Когато излиза, двама души я упояват и я отвличат. Същото се случва и с Джахиде. Накрая трета двойка маскирани отвличат Бюлент. Тези действия са на Ръза, а информацията е дадена от Туран. Ръза прави предложение и на тримата да съсипят щастието на Джесур и Сюхан.

Приготовленията за сватбата са приключили.

Бюлент припомня на Тахсин, че днес Сюхан и Джесур се женят отново. Старецът не вярва, но синът на Михрибан му припомня истината.

Тахсин отива в стаята, където Сюхан се облича. Прави й забележка, че ще се омъжи за Джесур Карахасаноулу. Баща й я пита как така ще се омъжва за врага му. Тахсин й казва, че няма да й позволи да го направи. Дъщеря му отговаря, че очаква дете от Джесур.

Бюлент, Джахиде и Хюля са също сред гостите на сватбата. 

Сюхан пие вода. Джесур отива при нея. Момичето се притеснява, но бъдещият й съпруг я успокоява. Двамата отиват на арката, за да се венчаят.

Тахсин си спомня за Адалет, заплахите на Джесур и убийството на Фюген.

По време на церемонията Сюхан я заболява корема. Джесур и Шерин се опитват да й помогнат. Тя припада.

Ръза научава това от неговите хора. Той се разпорежда на тримата да направят така, че Сюхан да изгуби бебето.

В болницата Джесур е бесен и много притеснен. Лекарите казват, че е имало сериозна опасност Сюхан да пометне, но са овладели положението. 

Бюлент изхвърля лекарството, дадено му от Ръза, с което е предизвикал спонтанния аборт.

Ширин казва на Джесур, че Тахсин е бил при нея. Двамата със Сюхан са се скарали.  Джахиде прави забележка на Ширин, че е ядосала Джесур и го е пратила в имението на Корлудаа.

Тахсин пита Хюля за своите спомени. Настоява да му разкаже всичко, което знае. Корхан разбира, че Бюлент е припомнил на Тахсин всичко.

Джесур отива при Тахсин и му съобщава, че заради неговата злоба без малко да загубят детето си. После му разказва това, което не помни. Нарича Тахсин лъжец, измамник и убиец, и си тръгва.

Сюхан идва в съзнание.

Тахсин е онемял и обезумял.

Полицейски патрул спира колата, в която се движат Ръза и приятелят му. Беглецът се прави на руснак. Дава на полицая фалшив руски паспорт. Патрулът ги пуска да продължат пътя си.

Сюхан съжалява, че сватбата им се е провалила. Обвинява себе си за това. Лекарите искат да изпишат Сюхан. Предупреждават Джесур да не подлага на стрес любимата си.

Михрибан съобщава на Бюлент, че със Сюхан всичко е наред. Един маскиран човек се доближава до колата му, но той излиза навън и тръгва.

Сюхан се прибира вкъщи. Всички около нея започват да се суетят.

Хюля казва на Корхан, че Джесур е бил в имението и се е скарал с Тахсин, а след скандала старецът е излязъл навън.

Сюхан не вярва, че баща й е виновен за кризата, която е получила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!