loading...

вторник, 22 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Оказва се, че Бану е опитала да убие бебето на Сюхан, Джахиде е арестувана, а Джесур и Сюхан се женят пред очите на Ръза (23-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Прокурорът разпитва Бюлент и Михрибан относно опита за отравяне на Сюхан. Бюлент се държи нагло с майка си. Михрибан му се извинява, че по време на кампанията не е била до него. Бюлент си мисли, че не му вярват. Прокуратурата е повдигнала сериозни обвинения срещу него. Той си признава, че го е направил, но после се разкайва, че е знаел за това покушение, но не е успял да го предотврати. Бюлент дава показания, като казва, че Ръза го е отвлякъл и го е заставил да сложи лекарството, но в последния момент не сипал отрова във водата.

Серхат пита Джесур за Хикмет. Полицията веднага арестува приятеля на Ръза.

Хюля казва, че са я отвлекли, но и тя не е взела лекарството от Ръза. Казва пред полицията, че онзи я е заплашил, че ще убият бебето й.

Прокурорът се разпорежда да открият третия отвлечен. Джесур си мисли, че извършителят е човек от обкръжението им.

Туран разбира за смъртта на Ръза. Отчаян е. Комисарят го разпитва кой е бил третият отвлечен. Туран казва, че не знае нищо.

Тахсин не допуска психиатър при него. Сюхан се качва при него. Баща й се оправдава.

Джесур разказва на Корханъ за подозренията към Бюлент и Хюля. Джахиде изглежда притеснена.

Тахсин отново има проблясъци на паметта. Тъкмо Джесур и Сюхан си тръгват и полицията отива в имението. Комисарят съобщава, че  Джахиде е третият отвлечен. По време на обиска в нейната чанта откриват флаконче с лекарство. Прокурорът я арестува и иска да я предаде на съд, който да определи мярката й за неотклонение.

Корхан е бесен. Проклина момента, в който се е оженил за нея. Джахиде се кълне, че нищо не е направила.

Тахсин се събужда и получава асматичен пристъп. После открива в чекмеджето брачното свидетелство. Спомня си как е предложил на Адалет да се оженят.

Тахсин се среща с Неджля. Момичето му казва, че Адалет е мъртва. Освен това съобщава на стареца, че Ръза е убил съпругата му.

Сюхан и Джесур отиват на пикник. На това място всички ги чакат да се оженят. Михрибан като кмет ще ги ожени.

Тахсин отива на гроба на Адалет.

Джесур и Сюхан се преобличат в каравана. Той води булката на поляната, за да ги венчаят. След като Михрибн извършва церемонията, двамата младоженци се целуват и танцуват своя брачен танц.

Ръза наблюдава сватбата, скрит в гората.

След като научава, че Сюхан не е пометнала, Ръза слиза от кораба. Кая се опитва да го спре. Беглецът е наел Бану, която е подхвърлила лекараството в чантата на Джахиде и която в действителност е сложила отровата във водата на Сюхан.

Двамата младоженци се наслаждават на своето щастие през медения си месец, който прекарват на яхта в морето. Джесур подарява специално колие на любимата си съпруга.

Тахсин всеки ден посещава гроба на Адалет и разговаря с покойницата. Говори за своята любов и я моли за прошка. Обръщайки се към алеята, забелязва Ръза.

Джахиде е в килията. Никой не ходи при нея на свиждане. Хюля я посещава. Носи ѝ дрехи. Казва й, че най-сетне си е получила заслуженото. Двете едва не се сбиват. Надзирателките отвеждат затворничката в килията.

Тахсин съобщава на Корахан, че е видял призрака на Ръза на гробищата. Синът му не вярва.

Корхан отива на гости у сестра си. Младоженците го посрещат подобаващо. Разказва на Сюхан, че баща им се оправя, но днес е казала, че е видял Ръза на гробището и е изпаднал в шок...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!