loading...

сряда, 23 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Бану носи отровни сладки на Сюхан, Джесур я разкрива. Хюля и Бюлент влизат в затвора, а Тахсин иска прошка от Корхан (24-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (24-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Тахсин вдига скандал на Хюля и я гони от чифлика заради това, че го е излъгала за Адалет.

Джахиде настоява да говори с прокурора.

Кая казва на Джесур, че не познава Ръза. Алендароулу плаща сметката на Кая в болницата. Когато болният узнава за това, веднага разказва всичко, което знае за Ръза. 

Ръза отива при Бану. Той е отвлякъл сина й и я е принудил да му помага. Ръза продължава да иска тя да му помага. Бану си признава, че тя е изсипала лекарството в бутилката с вода.

Полицията арестува Хюля. Тя твърди, че Туран е отвлякъл сина й, за да я изнудва за пари.

Джесур докладва на Серхат, че Ръза е в Корлудаа.

Тахсин разпитва Сюхан защо е скрила за Адалет. Тя го моли вече да забрави всичко и да стане по-добър.

Йомер е при човек на Ръза. 

Джахиде потвърждава, че е предала бебето на Хюля на Бюлент.

Полицаите задържат Хюля за убийството на лекаря.

Бану отива на гости на Сюхан и й носи домашно приготвени сладки.

Джесур разбира, че сред списъка на посетилите в стаята на Сюхан по време на сватбата е била Бану.

Джесур се прибира и е изненадан, че Бану е там. Съобщава на всички, че Ръза е жив и е слязъл от кораба.

Тахсин се среща с Михрибан. Моли я да му разреши да засади гора на името на Адалет. Той й благодари.

Джесур споделя, че сред отвлечените е имало жена с дете. Със Сюхан започват да обсъждат кои нейни приятелки са влизали в стаята на булката по време на злополучната сватба. Бану се притеснява и желае да си тръгна. Джесур я пита как е Йомер. Тя му отговаря, че е добре. Джесур настоява да го види, но Бану му отговаря, че синът й е при баща си в момента и все още не знае кога детето ще се прибере при нея.

Джесур е умислен. Сюхан го пита какво има. Джесур звъни на бащата на Йомер. Научава, че той е в чужбина и детето не е при него. Казва на Сюхан, че Бану се е опитала да я отрови.

Полицията задържа Бюлент за разпит.

Бану казва, че не е успяла да сложи камерата в хола на Алендароулу. Ръза й заповядва на следващия ден да повтори опита.

Джесур настоява адвокатката да му разкаже всичко. Бану си признава, но обяснява на Сюхан, че е сложила малко количество, за да не пострада никой. Искала е да заблуди Ръза. Сюхан я удря.

Серхат съобщава на Михрибан, че синът й е направил самопризнания, освен това има свидетели. Михрибан проклина Бюлент.

Бану се разкайва. Признава си, че е искала да сложи камера. Джесур й казва, че няма да ходят в полицията, но адвокатката ще трябва да им помогне.

Тахсин признава пред Корхан, че е бил принуден да се ожени за Нурхан, защото в една пиянска нощ тя е забременяла с него. Заради нея Тахсин е излъгал момичето, което е обичал. Когато синът му се е родил, той е започнал да си го изкарва на него. Сега старецът иска прошка от Корхан.

Джесур казва на Рафат, че трябва да открият и освободят Йомер. Младежът има план.

Този план се проваля, защото Ръза не отива да убие Кая, а хващат друг човек. Джесур и Рафат го разпитват. От него научават, че Ръза щял да му плати на другия ден. 

Михрибан мисли да се оттегли от поста си. Корхан я успокоява, че не трябва да го прави, защото нейната репутация е чиста.

Водят Хюля в затвора. Оставят я в една килия с Джахиде. 

Бюлент също е в затвора.

На срещата Ръза плаща на човека. Джесур и Ръфат наблюдават всичко. Онзи се връща при Рафат, а Джесур тръгва след Ръза. Затворникът спира пред една къща. Отива при Йомер. Казва на момчето, че съвсем скоро ще се върне у дома при майка си.

Джесур влиза в къщата. Насочва пистолет срещу охранителя и се обажда на полицията да дойде...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!