loading...

четвъртък, 24 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Ръза убива Корхан и отвлича Сюхан, Джахиде ражда момиченце (25-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Джесур води Йомер при майка му. Бану е решила да разкаже всичко на полицията. Прокурорът прави забележка на Джесур, че няма доверие на властите и че е започнал отново собствено разследване.

Рафат следи Ръза. На пазара двамата се оглеждат, но с малка разсеяност от страна на бившия полицай, беглецът изчезва. Джесур предлага на прокурора да продължат играта. Серхат се съгласява.

Корхан споделя на сестра си колко време не може да прости на жена си заради всичките й грехове. Сюхан споделя с брат си, че всъщност Джахиде е невинна и че когато операцията приключи ще я пуснат от затвора.

Ръза се обажда на неговия човек, който му казва, че всичко е наред. Беглецът е решил да приключи нещата още на следващия ден. Наема си такси, в което да се придвижва тайно.

Вечерта те се прибират, но Тахсин идва на гости. Старецът казва, че няма да позволи миналото му да застане между него и внучето му. Джесур обещава, че ще направи всичко, за да направи Сюхан щастлива. Тахсин разказва, че е завидял на баща му, защото осиновителите му след време са го върнали и са осиновили Хасан Карахасаноулу. Джесур казва, че когато е дошъл в Корлудаа е знаел всичко.

В затвора Джахиде започва да ражда.

Прислугата се притеснява за Зафер. Корхан получава вест, че жена му ражда. Отива в болницата, но охраната не го пуска в стаята на Джахиде. Той чува плача на бебето и се радва.

Бану е притеснена. Серхат я подкрепя. Тя го пита дали след като всичко свърши ще влезе в затвора. Серхат я успокоява. в Това време Ръза се обажда и тя приема задачата, а прокурорът й обещава да се справят с него.

Корхан прегръща дъщеря си и съобщава на Джахиде, че повече няма да се върне в затвора. Тя му се извинява. Той й обещава да започнат тримата нов живот.

Бану изпълнява точно разпореждането на Ръза.

Джесур отива на среща с беглеца. Полицията е проверила мястото предварително. Серхат се разпорежда на хората си да заловят на всяка цена Ръза.

Корхан отива при сестра си. Тя се кълне пред него, че ако нещо се случи с Джесур, собственоръчно ще убие Ръза.

Полицейски снайперисти държат на прицел целия район. Джесур също търси Ръза.

Корхан съобщава на сестра си, че Джахиде е родила. Сюхан се радва.

Беглецът го няма на посочения адрес и вече доста закъснява. Ръза отива в имението на Алендароулу. Убива охранителите и влиза вътре. Вижда Сюхан. Корхан се опитва да я защити и бива прострелян от Ръза. Престъпникът отвлича момичето и я затваря в една изоставена сграда.

Линейка изкарва тялото на мъртвия Корхан.

Джесур се обвинява, че отново е попаднал в капана на Ръза. Прокурорът също е много ядосан, но се опитва да го успокои.

Тахсин отива при Джахиде и й подарява цветя. Радва се на внучето. Старецът звъни на сина си и дъшеря си. но те не отговарят. Тахсин отива да ги търси.

Ръза дава пистолета си на Сюхан да го убие.

Прокурорът настоява да чакат полицията да си свърши работата.

Ръза и Сюхан се сбиват. Той я успокоява, но решава да се обади на Джесур.

Тахсин отива в имението на Алендароулу. Разпитва за сина си и дъщеря си. Когато научава какво се е случило, старецът обвинява Джесур.

Ръза иска от своите приятели да му уредят кораб, за да замине заедно със Сюхан...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!