loading...

неделя, 27 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Тахсин прострелва Сюхан в главата, Ръза влиза в лудница (28-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и януари) в предпоследния епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Джахиде се притеснява, че Корхан се бави и не я взима от болницата заедно с бебето.

Тахсин отива в моргата, за да разпознае трупа на сина си. Кълне се, че ще се превърне в божие наказание за Ръза и ще отмъсти за смъртта му. В този ден Михрибан е до него. Тахсин й благодари и двамата се прегръщат.

Джесур упреква прокурора, че цялата полиция е на крак, но никой не е видял нищо. Серхат се заклева в честта си, че ще направят всичко възможно, за да заловят убиеца.

Джесур използва журналистите, за да направи изявление.

Сюхан е заключена в една тъмна стая. Ръза й носи вечеря. Казва, че най-голямата й грешка е, че се е влюбила в Джесур, но след време ще свикне да го понася. Тя блъска подноса с храната и го полива.

Тахсин съжалява, че е допуснал Ръза да влезе в живота му. Михрибан го успокоява, че все още има Сюхан.

Ръфат и Джесур отиват да търсят Сюхан.

Джахиде се обажда на Ширин. Пита за Корхан. Момичето й казва, че ще дойдат в болницата.

Жената, която служеше за прикритие при движението на беглеца, гледа изявлението на Джесур по телевизията. Сюхан също чува думите на любимия си. Ръза й казва, че скоро ще заминат.

Алендароулу е съсипан и обвинява себе си за нещастието.

Рейхан и Ширин съобщават на Джахиде лошата вест. Лекарите й слагат успокоително.

Жената се обажда на Джесур, за да му разкаже как се придвижва Ръза, използвайки таксиметровия шофьор. 

Когато таксито идва, Сюхан се развиква за помощ. Ръза я предупреждава да си мълчи и излиза, заключвайки вилата. Един мъж бере билки в двора на къщата. Сюхан се опитва да му привлече вниманието.

Таксиметровият шофьор се притеснява, че полицията ще го арестува. Той е предупреден от негов приятел от стоянката, след като полицията прави обиск там.

Прокурорът съобщава на Джесур, че са открили колата. Ръза е убил шофьора и е избягал.

Сюхан най-после привлича вниманието на билкаря. Човекът не може да разбие вратата. Сюхан го моли да й даде телефона си, но той си тръгва. Връща се и дава на пленницата телефона си. Тя звъни на съпруга си. После дава телефона на собственика му, за да съобщи адреса. В това време Ръза се връща. Билкарят побягва. Ръза започва да го гони и да стреля по него. Билкарят се скрива в гората, но си губи телефона. Бившият затворник се вбесява и си тръгва към вкъщи. Отива при Сюхан, но тя го наръгва с парче стъкло в корема.

Джесур и Тахсин отиват на мястото.  Полицията и прокурора също.

Ръза е вързал Сюхан като пакет и е насочил пистолет към нея с автоматичен вързан спусък, който да стреля веднага щом се появи някой. Джесур и Тахсин влизат в къщата. Тахсин отваря вратата и пистолетът гръмва, прострелвайки Сюхан. Полицията идва. Ръза наблюдава всичко отстрани и започва да бяга, макар че е ранен. 

Сюхан е в болницата в кома, а любимият й разказва приказката на техния живот. Засега бебето е добре, но никой не дава надежда, че ще оцелее. Джесур е оптимист.

Ръза е арестуван. Той се надява Сюхан да го измъкне от ареста.

Хюля звъни на Джахиде. Изказва своите съболезнования. Дори я успокоява, молейки я да се държи за дъщеря си. Хюля умолява Джахиде да стане майка на детето й.

Михрибан отива на свиждане при сина си и му казва, че Ръза е унищожил фамилията Корлудаа. Бюлент се разкайва за стореното.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!