loading...

понеделник, 28 януари 2019 г.

Утре във ФИНАЛА на "Искрите на отмъщението": Сюхан започва да ражда, докато е в кома, Тахсин и Ръза се взривяват на лодката (29-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и януари) в последния епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Сюхан лежи в кома. Джесур продължава да й говори за тяхната любов и й благодари, че все още е с него. В един момент тя помръдва с очи и се усмихва. Лекарите веднага я преглеждат, а Джесур се радва, че това е знак за подобрение.

Джахиде продължава да разговаря с Корхан. Рейхан я сварва, че си говори сама. Мисли, че снахата се е побъркала.

Тахсин пита Джесур дали го обвинява за случилото се със Сюхан. Старецът побеснява от мълчанието на Алендароулу. Джесур отива да чуе какво ще каже лекарят. Докторът е отчаян, че доста време няма промяна в състоянието на Сюхан. Предлага да решат кого да спасят -бебето или Сюхан. Джесур не е съгласен да маханат детето. Лекарят обяснява, че до раждането на детето болната може да издържи. Джесур се надява, че шокът от раждането може да промени нещата. Тахсин е на обратната позиция.

След 4 месеца...

Джесур предлага на жена си бебето да носи името Корхан.

Прокурорът пита как е Сюхан. Джесур е невероятен оптимист. Серхат съобщава, че съдът е обявил Ръза за невменяем и го изпращат в психиатрична клиника. Джесур не вярва. Мисли, че това са номера на Ръза.

В лудницата един от болногледачите казва на Ръза, че тук е като в затвора, но бягството е по-лесно. Ръза имитира, че си пие лекарствата. Джесур наблюдава всичко отвън. 

Състояниетио на Сюхан се влошава. Лекарите веднага започват реанимация. Спасяват Сюхан. Докторът казва, че организмът ѝ е жив, защото трябва да храни бебето. 

Тахсин се заканва да убие Ръза. Учудва се защо Джесур търпи всичко.

Ръза се опитва да бяга, но санитарят го следи. Затворникът се оправдава, че търси вода. Болногледачът съобщава на Ръза, че ако иска да избяга трябва някой да му помогне.

Тахсин вика Михрибан. Иска да й каже защо я е наранил преди 40 години. Съобщава на бившата си годеница, че Нурхан го е прелъстила, след което е забременяла. Баща й ги е заплашил, че ще ги убие. Така той е бил принуден да се ожени за нея. Тахсин заявява, че така той е спасил Михрибан от самия себе си.

Ръза наема болноогледача, за да го спаси. Санитарят иска повече пари. Казва му, че на обед ще идва камиона с доставките, има уговорка с шофьора да го измъкне и да го закара на пристанището, където ще го чака яхта.

Тахсин влиза в стаята, където лежи Сюхан. Говри й, че е допуснал огромна грешка и я моли за прошка. Споделя с болната, че той няма да може да си прости.

Ръза се подготвя за бягството. С помощта на санитаря се качва в камиона и отива на пристанището.

Ширин чете на Сюхан приказка за рицаря Джесур. Болната започва да ражда. В това време идва Джахиде. Ширин се обажда на Джесур, но той не отговаря.

Насред морето яхтата спира. Джесур и Тахсин се изправят пред Ръза. Това е план на Джесур. Тахсин настоява той да убие престъпника. Джесур насочва пистолет към беглеца. Ръза му казва, че ще изгние в затвора. В това време капитанът на яхтата парализира Джесур с електрошок. Тахсин се разпорежда да го изведе от там. Старецът иска собственоръчно да убие Ръза. Джесур се събужда на брега в собствената си кола. Намира бележка от Тахсин, в която му казва, че го е използвал, за да заловят Ръза. Самият Тахсин иска да си плати за грешките, убивайки Ръза и самоубивайки се. Лодката гръмва пред очите на Джесур. Ръза и Тахсин са мъртви. 

Джесур се връща в болницата. Търси Сюхан в интензивното, но нея я няма. Слиза на долния етаж и вижда Ширин да плаче. В това време от родилната зала се чува бебешки плач. Джесур влиза вътре и вижда, че любимата му е прегърнала тяхното дете и го кърми. Сюхан му казва: "Обич моя!" и го пита къде е бил. Представя му техния син - Корхан. Джесур благодари на бебето, че му е върнало любимата. Тримата са щастливи на яхтата...

КРАЙ! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!