loading...

понеделник, 7 януари 2019 г.

Коя е Тали Гарсия от "Бедната Силвана"?


Разберете повече за актрисата от "Бедната Силвана".


Въпреки че играе от 16-годишна възраст - сега е на 28 години - Тали Гарсия не се колебае да каже, че "Бедната Силвана" е "най-забавният проект", в който е участвала. "Въпреки че записите бяха приключили, си пишехме всеки ден. Липсвахме си много. Последната седмица беше ужасна, никой не искаше това да свърши и плакахме много", споделя актрисата.

В теленовелата Тали играе Мария де лос Анхелес, "много зряла тийнейджърка за възрастта си". "Анджи е героиня, изпълнена със смирение, която знае, че най-важното нещо, което хората имат, е това, което носят вътре, а не това, което носят отвън. Харесва ми да давам добър пример на младите момичета, които гледат тази история", каза тя.

За актрисата най-трудното при интерпретацията на Анджи било разликата във възрастта. "Бях на път да навърша 27 години и моята героиня е на 18. Това е важно актьорско предизвикателство, особено за движенията на тялото. Изведнъж седнах в креслото и режисьорът ми каза: „Тали, не си кръстосвай крака, не се изправяй толкова много, наведи си гърба повече…", обяснява тя. - "Но това е страхотно."

Пет неща, които трябва да знаете за мексиканската актриса Тали Гарсия:

1. Тя се определя като човек, който е щастлив "с много малко". - "Няма нищо, което ме прави по-щастлива от това да бъда с хората, които обичам, излегната на плажа, без да правя нищо, да не харча пари ... просто да съм в компанията на тези, които обичам. Смятам се за супер спокоен човек, не обичам купоните - не пия, не пуша, не излизам през нощта ... - обичам храната, филмите и обичам да работя. Дори и да бях милионер, мисля, че никога не бих спряла да работя. За мен е супер обогатяващо да се бориш за нещо и да го постигнеш."

2. Тя никога не е мечтала да бъде актриса, но винаги е била свързана с артистичния свят. "Започнах на 10 години като водеща по местна телевизия, но това беше по-скоро хоби и работа. Правих го през уикендите и това ми носеше малко пари, а освен това беше супер забавно. На 16-годишна възраст се появи един кастинг за "Музикална гимназия" и останах в проекта. Оттогава започнах да играя в теленовели и благодарение на Бог не съм спирала да работя. Но никога не съм искала да правя това, просто мисля, че животът ми даде шанс, открих талант, който ми хареса."

3. В юношеството си е била жертва на тормоз. "Израснах в един много малък град в провинцията, където манталитетът на обществото е много сложен. От 10-годишна работех по телевизията и хората винаги ме гледаха странно. Винаги съм се чувствала като малката черна овца. Бях и супер ученолюбива и винаги имах най-добрите оценки, защото през повечето време бях стипендиантка и трябваше да запазя високите си оценки, за да не загубя стипендията. Тогава бях заобиколена от хора с много пари, които се опитваха да ме накарат да се чувствам нещо по-малко в някакъв момент от живота ми."

4. Тали има 3-годишна дъщеря на име Наталия от предишна връзка и син на година и половина, Андрес, от съпруга й Фелипе Агилар, филмов и телевизионен режисьор, за когото се омъжи през май 2017г. "Исках да бъда майка още като бях на 20 години, но чак на 25 години имах възможност да стана такава за първи път. Те са моята най-голяма благословия, мотор и мотивация в живота. Шестте месеца, когато записвах "Бедната Силвана", бяха много трудни за мен, тъй като виждах рядко дъщеря си Наталия. Отначало почувствах голяма вина, че исках да продължа кариерата си, бидейки вече майка, но по-късно разбрах, че не съм виновна. Мисля, че жените могат да бъдат майки, но също така мисля, че е важно да продължим с борбата за нашите мечти, защото няма нищо по-велико от това да имаме родители, на които да се възхищаваме. Така че това е жертва, но аз знам, че в дългосрочен план ще бъде много полезно, защото утре искам да мога да финансирам всичките мечти на децата ми."

5. Тали също пее. "Не считам себе си за певица, но това е нещо, което обичам и което съм правила като хоби от дете. Паралелно с "Бедната Силвана" [където изпълнява любовната песен на героинята си и героя на актьора Патрисио Гаярдо] пуснах сингъл в стил поп-рап урбано, озаглавена "Благословии" (Bendiciones) с рапъра Кид М. Получи се много добре. Много съм щастлива."Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!