loading...

понеделник, 14 януари 2019 г.

Ето кой турски сериал започва на мястото на "Искрите на отмъщението" по bTV


Финалът на турския хит "Искрите на отмъщението" ще бъде показан на 29-и януари (вторник) от 20:00 до 21:30 часа по bTV.

От 30-и януари (сряда) на негово място се завърта турският сериал "Майка" (Anne) с участието на Джансу Дере ("Завръщане", "Езел", "Великолепният век"), Берен Гьокйълдъз, Вахиде Перчин ("Огледален свят", "Великолепният век", "Да върнеш времето назад") и други, който ще се ротира всяка делнична вечер от 20:00 до 21:30 часа. Припомняме Ви, че Теленовелас Новини първи съобщи за старта на "Майка" още в края на ноември. В ефира на bTV вече се върти и реклама на разтърсващата история, която няма да Ви остави равнодушни. 

Историята на "Майка" се върти около малката Мелек, която живее с майка си Шуле и приятеля ѝ Дженгиз, който с всеки изминал ден става по-агресивен, а играта загрубява… Двамата са много безотговорни и често оставят Мелек сама през нощта.

Когато сутрин Дженгиз се прибира вкъщи, Мелек го дразни, като вдига шум и той непрекъснато си намира нови и нови поводи, за да я малтретира. С всеки изминал ден Дженгиз все повече загрубява. Той убива домашния любимец на момиченцето, оставя я без храна, бие я с колан и дори я завързва в торба за боклук.

Началната учителка на Мелек преживява инцидент и на нейно място идва Зейнеп – млада жена, която се занимава с фотография. Младата жена забелязва бруталните издевателства над умната Мелек и решава да предприеме крайни мерки, тъй като социалните нехаят за тормоза над детето. Зейнеп отвлича Мелек и става нейна нова майка.

Историята на Зейнеп е не по-малко драматична. Младата жена има страх от интимност, защото е изоставяна цял живот. На 5-годишна възраст е изоставена от майка си и е осиновена от богатата Джахиде. Истинската и майка Гьонюл е убила баща й, когато Зейнеп е била още дете, след което е осъдена на затвор. Дори след обгрижването и любовта от Джахиде, Зейнеп израства самотна и интровертна.

След като завършва колеж, Зейнеп иска да стане фотограф в група проследяваща миграцията на птици. Това обаче не се получава и тя се съгласява на друга работа – става учителка. Това също не й допада, защото усеща, че дълбоко в себе си е студен човек, неспособен да даде обич на децата. Въпреки всичко, тя среща Мелек, която ще промени целия й живот завинаги.

А Мелек е позитивно, упорито и забавно дете, въпреки физическото и емоционално насилие, на което е подложено вкъщи. Когато Зейнеп получава новини за дългоочаквано пътуване, отива при Мелек, за да се сбогуват. Там разбира, че Мелек е била оставена в боклука, за да умре. Разтърсващите новини повлияват на Зейнеп и тя решава, че трябва да бъде спасителката на Мелек…

10 коментара:

 1. Това е просто скандално. В праймтайм да въртят повторения!!! Трябваше да стартира Вътрешен човек с Чаатай...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Напълно съгласна съм! Купили са нови сериали един от които е "Вътре", но пускат повторения...наистина е скандално

   Изтриване
  2. Tozi film go davat po btv leidi za6to go povtarqte nqma kvo da pyskate i edni i sa6ti filmii basiii

   Изтриване
 2. Колко пъти ще го повтаряте този "Майка"? Явно БТВ ще бъде заменен с друг канал в 20 часа....

  ОтговорИзтриване
 3. Е те не го ли даваха вече този Майка. Мисля че го даваха някъде. Аз за това си гледам само диема фемили и нова в следобедните часове

  ОтговорИзтриване
 4. Възмутена съм ! Гледахме сериала "Майка", защо ще го давате в най-гледаното време! Сигурна съм, че имате много нови закупени сериали!

  ОтговорИзтриване
 5. Кога са давали по БТВ Майка,че не помня.

  ОтговорИзтриване
 6. Явно не правите разлика м/у btv и btv lady, както не си давате сметка, че не всички имат достъп до втория. Като сте го гледали, има и други канали ...

  ОтговорИзтриване
 7. Стига с тези повторения нека да дават истанбулската невеста

  ОтговорИзтриване
 8. бТВ турска телевизия ли е , че само турски сериали излъчва ? Или това е новия начин за падане под турско робство ?

  ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!