loading...

четвъртък, 7 февруари 2019 г.

Утре в "Шест сестри": Франсиска моли Родолфо, ако спечели парламентарно място, да помилва Габриел (08-и февруари)


Прочетете какво ще се случи в епизод 42 сезон 4 (08-и февруари) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Елиса планира план с Хосе Мария, за да унижи Беатрис

След обвинението на Лоренса в лошо отношение Херман се опитва да говори с Адела, но тя е безкомпромисна, както и сестра й Диана, която няма да се поколебае да му отвърне.

Притеснението около изчезването на Бенхамин расте.

Отчаяна, Франсиска моли Родолфо, ако спечели парламентарно място, да помилва Габриел, който, на свой ред, получава неочаквано признание зад решетките.

След молбата за прошка за Габриел, Франсиска, придружена от съпруга си, отива в училището за пеене в Рим. 

Херман открива, че Каролина е тази, която е измислила цялата лъжа на Лоренса, провокирала заминаването на Адела. 

Адела е искрена с Бланка, която е все по-зле. 

До нея Кристобал с нетърпение очаква резултатите от тестовете на жена си.

1 коментар:

 1. Едва сега прочетох отговора ти за коментара ми за латино наградите, и реших пак да коментирам, но в актуален пост.

  Добре, но в предните години имаше само по два-три сериала, които започват в есента. Този път са поваече. Доколкото знам, не ги повтаряш, и ако не започанат нови латино сериали тази година, няма да има какво да сложиш в Латино награди 2019.

  "Шестте сестри" са интересни, и е нормално да го гледат, но не са латино. На През 2014 г. по БТВ лейди даваха испански сериал, продуциран от Телемундо. Една от версиите на "Трима братя, три сестри". Него не го сложихте. Не сложихте и беспорния хит от жанра на "Шест сестри" - "Тайните на времето", нито пък португалския "Свързани съдби".

  За "Пилотът" сега като се замисля, добре е че го сложихте. И щом зрители са помолили за "Аз съм никой" и "Тайният живот на манекенките, няма проблем.


  Идва края на 2010-те, защо не направите латино награди на десетилетието, за да видим кой от всички победители ще спечели.

  ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!