loading...

четвъртък, 7 февруари 2019 г.

Утре в "Любов от втори опит": Зейнеп нарежда на Фатих да отвлече... (08-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Любов от втори опит", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов от втори опит", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AskYenidenBG/

Зейнеп нарежда на Орхан да прогони Ертан от кораба на Шевкет. 

Мукадес е очарована от Мелиса/Шазимент и ѝ предлага да излязат заедно на пазар. Шазимент се съгласява пред Мукадес, но след това предупреждава Зейнеп и Фатих, че не може да продължава с лъжата. 

Зейнеп и Фатих проследяват Айфер до срещата ѝ с Хайдар. Зейнеп предлага на Фатих да обещаят на Шазимент, че ще разделят Айфер и Хайдар, в замяна на помощта ѝ. Фатих се възпротивява, но Зейнеп го успокоява, че само ще заблудят Шазимент за раздялата на влюбените. Шазимент приема сделката, която Зейнеп ѝ предлага. 

Фатих усеща, че Мукадес ревнува Фехми от Мукадер. 

Мукадер посещава Зейнеп в работата ѝ и се убеждава, че все още е влюбена във Фатих. Заявява, че ще направи всичко възможно, за да ги събере. Зейнеп се тревожи Мукадер да не осуети плановете им и нарежда на Фатих да отвлече кучето ѝ Джанго. 

Мерием се среща с Вахид и отказва да му прехвърли фирмата си, преди да ѝ даде гаранция, че ще напусне живота ѝ. Мерием споделя с Шевкет притесненията си относно Вахид. Шевкет я пита дали се налага да убият Вахид, за да спре да ги тормози. Мерием потвърждава.

Източник: ТВ Сага 

1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!