loading...

петък, 8 февруари 2019 г.

Утре в "Черна любов": Кемал казва на Нихан, че ще замине, Озан получава пристъп (09-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Черна любов", който се излъчва всяка събота и неделя от 07:00 до 08:00 часа по NOVA...

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан кани Кемал на своята изложба. Емир й звъни по телефона, но тя не му отговаря.  Тогава той отказва да подпише договора за покупка на фирмата на бащата на Нихан - Йондер.

Кемал пита Нихан дали си има приятел. Тя му отговаря, че има един ухажор, който й досажда, но тя лично не го харесва.

Емир е бесен, че момичето, което обича, го отблъсква. Заканва се да си отмъсти на Нихан и семейството ѝ.

Галип пита сина си защо е толкова гневен. Емир споделя своята мъка. Баща му обещава, че ще ги ожени двамата с Нихан.

Вилдан недоволства, че сделката се проваля. Нихан казва на баща си да не продава компанията на Емир. Озан и майка ѝ я обвиняват за провала на сделката.

Емир отново звъни на Озан. Пита го къде е била сестра му. Озан му отговаря, че Нихан си е вкъщи.

Галип отива в дома на Йондер и го кани да поговорят насаме. Вилдан също се присъединява към тях.

Кемал се обажда на Нихан, за да я чуе. Тя го кани заедно да слушат музика.

Йондер е шокиран от предложението на Галип. Отказва се от продажбата на компанията в замяна на дъщеря си. Докато всички се карат, Озан получава пристъп. Нихан успокоява брат си. На следващия ден отиват в болницата, за да го прегледат, където разбират, че няма нищо страшно и всичко се дължи на стреса. 

Кемал получава телефонно обаждане от Нихан. Тарък вижда и започва да се занася с брат си. Нихан и Кемал си уговорят среща.

Озан вече е добре. Лекарите му забраняват да пие алкохол и да шофира. Йондер заплашва Вилдан с развод, ако омъжи насила Нихан за Емир.

Нихан споделя с брат си, че е влюбена. Настоява да запознае Озан с човека, когото обича. Той се съгласява.

Нихан се обажда на любимия си. Кемал ѝ разказва за семейството си. Вечерта двамата вечерят. Нихан предлага на Кемал, ако му е харесала храната, отново да му сготви. Двамата разговарят щастливи. Кемал признава, че го е страх, да не би всичко да свърши изведнъж и двамата да останат с разбити сърца. Нихан му отговаря, че двамата могат да бъдат заедно.

Галип настоява Вилдан да убеди дъщеря си, да се омъжи за Емир.

Кемал моли Нихан да му разкаже за себе си. Тя му отговаря, че е доста самостоятелна и че никой не може да й заповяда да направи нещо, което не иска. Двамата с Кемал продължават да разказват за своите характери. Започват да играят на "Истина или предизвикателство". Нихан отправя своето предизвикателство и двамата за първи път се целуват.

Салих и Зейнеп ги виждат и се скриват наблизо, за да не нарушат идилията на влюбените.

Кемал получава работата в мините в Зонгудтак. Семейството му е тъжно, защото той трябва да ги напусне.

Нихан се обажда на Кемал и му казва, че ще го чака в клуба, за да се запознае с брат ѝ.

Нихан и Озан очакват Кемал да дойде в клуба. В това време там пристига Емир. Вижда ги заедно и се присъединява към тях. Нихан отменя поканата на  Кемал. Когато той пристига, охраната не го пуска вътре. Той звъни на Нихан, но тя отхвърля обаждането. Емир ги пита дали очакват някого, но Озан отговаря отрицателно. Емир казва на Нихан, че много му липсва. Момичето се ядосва и си тръгва. Звъни на Кемал, но тогава Емир също излиза от клуба и прегръща Нихан. Кемал ги наблюдава отдалече и си тръгва.

Нихан отива при любимия си и му се извинява за случката пред клуба. Казва на Кемал, че е много влюбена в него.

Вилдан отива на пристанището. Като вижда дъщеря си да говори с младежа,  ѝ вдига скандал. Съобщава, че Галип и Емир ще дойдат у тях на вечеря. Нихан се ядосва и настоява майка ѝ да се извини на Кемал. Вилдан отказва. Нихан се извинява от нейно име. Отново заявява на Кемал колко много го обича.

Кемал казва, че заминава за Зонгулдак и там ще работи в мината. Нихан настоява да замине с него. Кемал се опитва да я разубеди, но тя продължава да настоява двамата да избягат заедно.  Двамата влюбени си татуират знака на безкрайността, който изразява тяхната вечна любов.

Емир и Озан са в имението на Емир и се забавляват с момичета. Емир е ядосан на Нихан и стреля с пистолет по една мишена. Казва на едно от момичетата, че не иска провали.

Нихан и Кемал отново са щастливи. Уговарят се да се видят на следващия ден.

Прибирайки се към къщи, Нихан вижда, че Озан я е търсил по телефона. Веднага връща обаждането, но вдига Емир. Той казва на Нихан, че Озан в момента не може да говори, защото е в шок, тъй като е убил човек. Емир я успокоява, че ще оправи проблема и ще спаси брат ѝ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!