loading...

петък, 8 февруари 2019 г.

Утре в "Черна любов": Минават години и Кемал се завръща богат в Истанбул, а Нихан е омъжена за Емир (10-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Черна любов", който се излъчва всяка събота и неделя от 07:00 до 08:00 часа по NOVA...

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан пристига в имението, където се е събрало цялото ѝ семейство, Емир и Галип. Те ѝ  казват, че ще решат проблема заедно. Озан моли сестра си за помощ.

На следващия ден Кемал се подготвя за тържествена вечеря с любимата си на яхтата. Момичето идва, но е разстроено. Кемал предлага брак на Нихан. Тя му отказва и го моли за прошка. Обяснява му, че не може да замине с него, поради много лични обстоятелства. Моли Кемал да я забрави и си тръгва. Младежът е съсипан.

Вилдан отива и вдига скандал на семейството на Кемал, настоявайки синът им да остави намира дъщеря ѝ, защото е сгодена. Бащата на Кемал получава сърдечен пристъп.

Зонгулдак 2014 г.

Кемал работи в мината. Обичан е от всички работници и от собственика. В мината има изтичане на газ, което причинява срутване. Кемал спасява работниците и своя работодател. 

Семейството на Кемал научава за инцидента. Баща му отново припада. Зейнеп се свързва с Нихан по телефона и ѝ казва да пусне телевизора. Нихан разбира какво е станало и се притеснява за своя любим. Когато Кемал се появява жив и здрав, дава интервю. Всички се успокояват, че е жив.

Кемал веднага се обажда на Зейнеп, за да успокои семейството си.

Зейнеп отново говори с Нихан, като ѝ съобщава, че брат ѝ се е обадил, че е добре.

Емир звъни на жена си и й казва, че ще ходят заедно на вечеря. Нихан се съгласява по принуда.

1 година по-късно...

Собственикът на мината Хакъ прави Кемал свой съдружник и го изпраща в Истанбул на енергийна конференция, заедно с водещите фирми в отрасъла. Първоначално Кемал отказва.

Озан си пие лекарствата под контрола на майка си. Емир отказва да вземе Йондер на бизнес вечерята. Нихан му казва, че вече й е писнало от това, той да се държи със семейството й като с марионетки. Емир ѝ обяснява, че само тя е вписана в договора и че нейното семейство живее в тази къща, благодарение на него.

Кемал разбира, че Нихан се е омъжила за Емир и решава да се възползва от предложението на Хакъ да участва в конференцията и да се върне в Истанбул.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!