loading...

неделя, 10 февруари 2019 г.

Утре в "Горчива любов": Ферман праща Суде в лудница (11-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Горчива любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчива любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivaLubovBG/?ref=bookmarks

Мелек и Али вечерят в ресторанта на Решат. Момичето съобщава, че Сафет е напуснал клиниката. Али я успокоява, че ще го намерят.

Суде отива при Мехмет. Пита го дали заради нея всяка вечер пие. Суде също иска чаша алкохол. Мехмет не й дава. Тя съобщава, че вече не е бременна и е загубила детето. Той е изненадан. Суде не иска да разкаже какво се е случило. Булут й звъни, но тя отхвърля разговорите.

Булут казва на Шахика, че малко са се спречкали с жена му. Тъщата започва да му се кара. Булут отговаря, че Суде е в конфликт с всички.

Суде започва да се замисля дали не е била прокълната. Започва да говори, че двамата с Мехмет е можело да бъдат щастливи. Той й казва да си тръгва, но и да си вдигне телефона. Суде съобщава на съпруга си, че е с Мехмет и двамата си споделят мъките. Булут се ядосва, но Суде му затваря телефона. Мехмет му се обажда, за да прибере жена си. Булут отива и вижда, че жена му е пияна. Пита Мехмет защо й е дал да пие. Суде си взима чантата и двамата с Булут си тръгват.

На закуска Шахика забелязва, че Ферман е умислен. Али съобщава пред семейството си, че ще е баща на момче. Шахика веднага забелязва, че не може да се определи пола на едно 5-седмично бебе. Мелек веднага се опитва да се измъкне от ситуацията, като казва, че с Али са се обзаложили дали ще е момче, но няма как да разберат кой ще бъде прав. Суде излиза и носи дрехите за бебето си, които е купила. Съобщава на всички, че го е загубила. Обвинява семейството си, че бебето не се е родило заради тях. Али отива и прегръща сестра си, за да я успокои. 

Булут е шокиран от новината. Отива при Суде и я разпитва защо не му е казала. Булут обяснява, че наистина е бил щастлив, че ще става баща. Суде не му вярва. Заявява, че мрази всички. Не иска Булут да я докосва повече и го гони от стаята.

Шахика упреква съпруга си, че никога не се е грижил за дъщеря си, а винаги за него Али е бил приоритет.

Мелек отива да поговори със Суде. Казва й, че ужасно съжалява и я разбира и не иска никой да страда. Суде си мисли, че заради липсата на любов от страна на Булут е причината да загуби детето си. 

Ферман се ядосва и настоява да поговорят с Шахика, за да решат какво да правят със Суде. Булут предлага да изпратят жена му в клиника, където да се лекува.

Ферман моли дъщеря си за прошка. Тя го моли за помощ. Двамата се прегръщат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!