loading...

неделя, 10 февруари 2019 г.

Утре в "Назови ме по име": Йомер лъже сестра си, че има връзка със Зехра (11-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и февруари) в първия епизод на турския сериал "Назови ме по име", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family...

Можете да харесате фейсбук страницата на "Назови ме по име", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NazoviMePoImeBGDF

Зехра Кая закъснява за работа и е принудена да се качи в автомобила на съседа си Йенер и сестра му Мехтаб. След като оставят Мехтаб, двамата претърпяват пътен инцидент по вина на личния шофьор на бизнесмена Йомер Керванджъоулу. Щетите са големи, а Йенер настоява да получи крупна сума. Йомер уволнява шофьора си, виновен за инцидента. 

Зехра пристига в компанията, но е уволнена от началника си Недин. Тя получава обаждане и разбира, че баща ѝ е опериран по спешност в болница, след като е претърпял трудова злополука. 

Айше, сестрата на Йомер, губи съзнание и е настанена в същата болница. Йомер е бесен, че съпругът на Айше - Нихат, не е до нея. 

Мехтаб приема покана на Нихат да обядват заедно. 

Севим, майката на Зехра, принуждава Салим тайно да напусне болницата, за да не платят скъпото му лечение. 

Йомер и Зехра се срещат.

Зехра се прибира вкъщи, а Севим я упреква, че е попълнила болничните формуляри и са принудени да платят за лечението. 

На вечеря в имението Айше споделя, че иска да види Йомер женен. 

Мехтаб обещава на Зехра да я уреди на работа при Нихат. Обаждането приема Йомер, а Мехтаб го заблуждава, че името ѝ е Зехра. Йомер изисква обяснение от Нихат и настоява двамата със сестра му да се разведат. 

Лекарят на Айше съобщава на Йомер, че сестра му е получила метастази и ѝ остават шест месеца живот. Йомер скрива от Айше истината за състоянието ѝ. 

С помощта на Мехтаб, Зехра се явява за интервю в кабинета на Нихат. Нихат решава да я наеме. Зехра изпуска колието си. В този момент се появява Йомер и погрешно заключава, че зет му подарява колие на Зехра, което решава да задържи. Айше също влиза в стаята и мисли, че Зехра и Нихат имат връзка. 

Йомер потвърждава, че със Зехра са заедно. Зехра напуска кабинета на Нихат, а Йомер я последва и обвинява, че има афера със зет му. Зехра е възмутена и му удря шамар. 

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!