loading...

неделя, 10 февруари 2019 г.

Утре в "Любов от втори опит": Зейнеп и Фатих оставят Ертан и Вахид на необитаем остров, Айфер разбира за връзката на Шазимент и Фатих (11-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Любов от втори опит", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов от втори опит", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AskYenidenBG/

Дилбер настоява Фатих да убеди Хайдар да я върне на работа като певица. 

Фатих поверява кученцето Джанго на Джеват и Кемил, а след това заедно с Мустафа го поставят в чантата на Мукадес. Мукадер открива кучето, обвинява сестра си за отвличането му и я заплашва, че ще провали брака ѝ. 

Зейнеп се обръща към Мерием с молба да пропъди Ертан от кораба на Шевкет. 

Дилбер води Айфер да види с очите си, че Шазимент има връзка с Фатих. Айфер я моли да пази в тайна връзката на Шазимент и Фатих. Дилбер се съгласява, при условие, че Айфер я върне на работа в заведението на Хайдар. 

С помощта на Хайдар, Шевкет отвлича Вахид. 

Зейнеп и Фатих стават случайно свидетели на отвличането на Ертан от хората на Мерием. Зейнеп и Фатих проследяват колата с Ертан до пристанището, където е отведен до окования Вахид. Зейнеп подтиква Фатих да обезвредят охраната и да спасят Ертан и Вахид от смърт, като ги оставят на необитаем остров в морето. Шевкет и Мерием са разтревожени от неочакваното освобождаване на пленниците си. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!