loading...

понеделник, 11 февруари 2019 г.

Утре в "Горчива любов": Захиде се мести да живее в къщата на Ферман, Шахика е изгонена от Ферман, Мехмет посещава тайно Суде (12-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Горчива любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчива любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivaLubovBG/?ref=bookmarks

Булут изплаква мъката си на Екрем. Бизнесменът дава на младежа досието на прокурор Хандан, която е разследвала убийството. Булут се интересува дали майката на Али е при Екрем. Последният отговаря отрицателно.

Сафет продължава да не отговаря на обажданията на дъщеря си. Тя се притеснява за него.

Булут пуска компроментиращ клип срещу прокурорката. После й се обажда, казвайки й, че е жалко и корумпирано човешко същество. Хандан се обажда на Ферман и му казва, че някой сериозно се е разровил в случая Адем Оджак.

Ферман отива в дома на Екрем. Иска да получи Захиде. Последният отказва. Ферман обявява война на Екрем. В това време са открили Захиде близо до дома на семейство Кьоклюкая

Адвокатът на Шахика й съобщава, че нещата по нейното дело са се влошили, защото има свидетел.

Ферман и Захиде разговарят. Тя му казва, че е била отвлечена от Шахика и затова не е могла да види сина си. Захиде е благодарна на Екрем, че е спасил живота й. Ферман разбира истината и се разстройва.

Суде не иска лекарите да й направят кюртаж. Шахика я подкрепя. Моли дъщеря си да се изправи и да се бори с този проблем.

Екрем държи сметка на Захиде защо се е срещнала с Ферман.

Суде се подлага на операцията. След няколко дни Ферман я настанява в клиника, но не иска съпругата му да идва там. Суде се съгласява на терапията, предложена от лекарите. 

Мехмет тайно посещава Суде.

Ферман вдига скандал на жена си. Тогава в къщата се появява Захиде. Ферман я кани да седне на масата за вечеря. Шахика е притеснена и припада. 

Ферман гони Шахика от имението си и решава да се разведе с нея. Шахика се противи, но Ферман я заплашва, че няма да има милост към нея. 

Шахика отива в клиниката при дъщеря си. Суде се съмнява, че майка й е добре. Шахика съобщава на дъщеря си, че иска да се оттегли малко от семейния живот. Суде се сеща, че така иска баща й.

Екрем се ядосва заради Захиде, която си е тръгнала.

Булут казва на Мелек, че двамата с Али са се преместили в тази къща, защото искат да му отмъстят.

Шахика заплашва Захиде, че ще й отмъсти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!