loading...

четвъртък, 14 февруари 2019 г.

Утре в "Горчива любов": Шахика признава на Екрем, че Суде е негова дъщеря (15-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Горчива любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчива любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivaLubovBG/?ref=bookmarks


Екрем се среща с Шахика в офиса му. Тя настоява той да й помогне с делото. Екрем отказва, заявявайки, че тя трябва да си плати за стореното на Захиде. Шахика го заплашва.

Булут се обажда да раздадат апартаментите на бедните. В това време Ферман отива при зет си и го пита защо е нарекъл Назлъ Захиде. Зетят отвръща, че е случайно. 

Мехмет се обажда на Суде по специален телефон, който й е дал тайно. Тя му казва, че се чувства добре, но е дошла в клиниката заради себе си. Суде му признава, че той е нейният най-добър приятел.

След три седмици

Шахика се обажда на адвоката си, за да обсъди стратегията си в съда. Той й напомня, че ищцата има свидетел...

Слизайки по стълбите, Мелек случайно се сблъсква с Булут и той я прегръща. Захиде вижда това.

Захиде и Ферман отиват в съда.

Мелек случайно вижда баща си, но той се качва в такси. Момичето моли шофьора да последват таксито.

Една от пациентките в клиниката се е самоубила. Суде разбира, че това е нейната приятелка, която й разказваше за дъщеря си. На следващия ден лекарите ще изписват Суде. Вера съобщава на болната, че родителите й ще се развеждат.

Екрем крои планове за отмъщението си, заедно с Булут и неговите хора.

Суде звъни на Мехмет и му казва всичко. Той решава да й помогне, за да присъства на бракоразводното дело.

Мелек разпитва къде живее учителят Сафет. Продавачът на зеленчуци й казва. Когато отива на адреса, баща й не иска да отвори.

Мелек се обажда на Али и му казва, че е открила баща си, но е тъжна, защото Сафет я е зачеркнал от живота си.

Суде излиза от клиниката и отива в съда, придружена от Мехмет.

Делото срещу Шахика започва.

Суде разбира, че няма бракоразводно дело. ТАйно влиза в залата, докато четат медицинския доклад. Чувайки данните от него, момичето излиза разстроено от залата. Викат Нилгюн като свидетел. Медицинската сестра дава показания, че обвиненията са неоснователни и че не познава Захиде. Делото се отлага, но не задържат под стража Шахика.

Екрем научава от Шахика, че Суде е негова дъщеря. Заради това кара Нилгюн да промени показанията си.

Ферман заплашва Шахика, че скоро време вече няма да е жива. Ще дойде ден в който ще си платио за всички грехове.

Когато Шахика се качва в колата, вътре е Суде. Дъщеря й започва да я критикува, а Шахика се оправдава с любовта си към Ферман. Суде й припомня, че в момента преживяват истински ад. Казва на майка си, че повече не иска да я вижда.

Булут заявява, че е вярвал, че ще се справи. Суде му отговаря, че иска да се разведе с нея, тъй като в живота й няма място за него Булут заявява, че не иска да се развеждат. Суде настяоява, дори смята, че вече е доста късно. Тя иска да започне всичко от начало само че без него. Заявява му, че вече е оздравяла.

Захиде не разбира, защо Нюлгюн е постъпила така. Ферман настоява да накарат медицинската сестра да свидетелства. Ферман отговаря, че ще справедливостта ще възтържествува, дори ако той трябва да принуди Шахика да си признае...Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!