loading...

вторник, 19 февруари 2019 г.

Утре в "Майка": Полицията претърсва мястото, където Шуле е скрила Мелек, Зейнеп отива да изтегли кредит, за да плати на Дженгиз, а Дженгиз пребива Шуле пред очите на Мелек (20-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа по bTV...

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Шуле и Мелек се прибират и Шуле лъже Дженгиз, че са се разхождали. 

Али предупреждава Зейнеп, че такива хора като Дженгиз и Шуле няма да спрат дотук и ще я изнудват, докато могат. 

Дженгиз не вярва, че Шуле и Мелек са се разхождали и Шуле се принуждава да му признае, че е ходила в полицията, за да подаде жалба срещу учителката, но се е отказала. 

Сарп казва на Дуру, че и той ще стажува като нея в списанието при Али. 

Вечерта Шуле отново отива на работа с Мелек. Охраната я предупреждава, че шефът им ги е предупредил вече да не я води, защото ще им създаде проблеми. Шуле скрива Мелек в гардероба в стаята, в която си приготвя. 

Полицията идва в заведението и прави обиск след подаден сигнал за дете. Шефът на Дженгиз и Шуле се вбесява и заплашва Дженгиз, че ако до утре вечерта не му изплати щетите от 200 000 за изгонените клиенти, ще го убие, след което ги гони от заведението заедно с Мелек. 

Дженгиз и Шуле се прибират и той я пребива пред очите на Мелек. 

На сутринта Дженгиз взима Мелек и отива с нея да се види със Зейнеп. Дженгиз заплашва Зейнеп, че ако не му намери до вечерта 200 000, с Мелек и Шуле ще напуснат Истанбул и повече няма да я види. Зейнеп му обещава, че ще намери нужната сума. След това иска да види Мелек, а момичето отново се преструва пред нея, казвайки ѝ "учителко". Зейнеп се разплаква. 

Началникът, разследвал изчезването на Мелек, се появява на вратата на Дженгиз и Шуле. Вижда, че лицето на Шуле е посинено, а тя си измисля, че се ударила във вратата. Заедно с началника идва и педагожка, която да поговори с Мелек за времето, когато е била изчезнала. 

Зейнеп отива в банката и иска да изтегли 200 000, но не ѝ позволяват заради заплатата ѝ. Там я уверяват, че ако поиска заема от фирмата на майка ѝ Джахиде, ще го отпуснат. Зейнеп не се съгласява и си тръгва. 

Мелек отказва да каже каквото и да е пред педагожката. 

Зейнеп отива при Джахиде и иска заем от 200 000. Тя не се съгласява да ѝ ги даде, тъй като са за Шуле и Дженгиз, които няма да спрат да я изнудват. 

След това тя отива при Али, но и той отказва да ѝ даде. 

Гьонюл се обажда на Шуле, за да види как е Мелек. Шуле се разкрещява и затваря телефона, казвайки ѝ да не я търси повече. 

Али известява Гьонюл за ситуацията с парите, които Дженгиз иска от Зейнеп. Гьонюл вади спестовната си книжка и отива в банката, за да ги изтегли. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!