loading...

вторник, 5 март 2019 г.

Утре в "Майка": Шуле започва да се държи зле с Мелек, Мелек бяга, за да отиде на свиждане на Зейнеп в затвора (06-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Гамзе получава съобщение, че на следващия ден ги чакат в клиниката с Мерт, за да им дадат ДНК-теста. 

Инспекторът се обажда на Шуле и иска да знае адреса им с Мелек, за да ги посети заедно с психоложката. Шуле му обещава, че на другия ден ще му се обади и ще му го каже. 

Охраната носи храна на Мелек и ѝ пали печката в стаята, за да не ѝ е студено. 

Гьонюл научава, че няма познати в затвора, които да защитят Зейнеп. Питат я дали не иска да вкара някой нарочно, за да наблюдава ситуацията с дъщеря ѝ. Гьонюл отказва да направи такова нещо. Свекърва ѝ чува разговора. 

Шуле преспива с Неджми и отива до контейнера, за да даде храна на просяка, който ѝ е помогнал да се скрие. 

На сутринта Шуле се събужда от гадене. Разплаква се пред Мелек, че вече ѝ е писнало да живее. 

Дженгиз не е доволен от новата проститутка, която му носи пари. Казва ѝ, че Шуле му е изкарвала пет пъти повече от нея. 

Инспекторът отново се обажда на Шуле и иска да знае адреса. Тя се принуждава да отиде при Неджми и да поиска помощ от него - да каже, че двете с Мелек живеят при него и съпругата му. 

Докторът казва на Гамзе и Мерт, че детето е било напълно здраво и че Мерт е неговият баща. Гамзе е бясна на Мерт и си тръгва. 

Инспекторът се хваща на лъжата, че Шуле и Мелек живеят при Неджми и жена му. Мелек пък успява да заблуди психоложката, че всичко е наред и живее добре. Разбира от нея подробности относно свижданията в затвора. 

Шуле се връща в съборетината с Мелек и я обвинява, че заради нея Дженгиз я е напуснал. Качва я на горното леглото, за да не може да слезе и я предупреждава, че отсега нататък ще я възпитава с методите на Дженгиз. 

Когато Шуле заспива, Мелек се обажда на Гьонюл и се уговаря с нея да се срещнат и отидат заедно при Зейнеп на свиждане. Гьонюл ѝ обяснява как да стигне до нея. 

Гьонюл приготвя храна за Зейнеп, но ѝ става лошо и припада. Потича кръв от носа ѝ. 

Шуле се събужда и не намира Мелек в леглото...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!