loading...

петък, 15 март 2019 г.

"Дива земя" - нов латино от 08-и април по Diema Family


Diema Family пуска нов латино сериал.

Продукцията на Телемундо "Дива земя" (Sangre de mi tierra) стартира в България на 08-и април (понеделник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 15:00 до 16:00 часа по Diema Family. Повторения ще се предлагат на следващия ден от 08:00 до 09:00 часа. 

Тя е заснета в периода 2017-2018 г. във Флорида и Калифорния и се състои от 59 епизода по 45 минути. 

Главните роли в "Дива земя" са поверени на Ана Белена, Ламбда Гарсия, Сантяго Рамундо, Антонио де ла Вега и други.

Историята:
Крисанто Кастаньеда (Антонио де ла Вега) и Наталия Мартинес де Монтиел (Каролина Гомес) са хора на земята и лозята. За тях гроздето, отглеждането му, изработването на гроздов сок и качеството на вината му не е просто търговия или начин за оцеляване ... Това е страст. Начин на живот. Единственият начин да дишат и да усещат. Това е историята, която ще разкажем. Две силни и сложни семейства, Кастаньеда и Монтиел, техните срещи, враждата им, техните любови, омраза и нетолерантност в рамките на обща страст: животът.

Крисанто Кастанеда отива в Напа преди тридесет години от родния си Мичоакан без пукната пара. След многогодишна упорита работа той е завладял своя свят: има верна съпруга, Мерседес (Глория Пералта), четири деца: Емилио (Даниел Елбитар), Аурора (Ана Белена), Палома (Джосет Видал) и Леонардо (Ектор Медина); Разполага с великолепни лозя, но преди всичко, притежава своя винарска изба със силни и мощни вина, точно като него.

Наталия Мартинес де Монтиел е родена сред най-големите лозя на Напа и израства, като бере грозде до родителите си, Хоакин и Емилия Мартинес, смирени хора, които са се борили да й дадат по-добро бъдеще в тази нова земя и благодарение на тях, е успяла да завърши университет. Тя се ожени за Пако Монтиел (Мигел де Мигел), образован и добър мъж, който я подкрепил в мечтите й да стане винопроизводител и днес все още е пълна с планове за разширяване. Тя има само един син, Луис Монтиел (Габриел Роси), женен за Анита Кармона (Естефани Оливейра) и винопроизводител като баща си. Освен това, Наталия е трябвало да отгледа най-големия син на съпруга й, проблематичният Хуан Хосе Монтиел (Ламбда Гарсия) ... Сладкият и хаотичен "Хуанхо".

Кастаньеда и Монтиел са приятели от години. Хоакин Мартинес е помогнал на Крисанто да купи първата си пръст, и Крисанто, много години по-късно, заема пари на Монтиел, за да отворят малката си винарна. Хармонията на отношенията завършва със смъртта на Емилио, най-големият син на Крисанто, в автомобилна катастрофа, причинена от неблагоразумието на най-добрия му приятел, Хуанхо Монтиел, синът на Пако.

От тази семейна трагедия се започва война между семейства и винарни. Крисанто, воден от мъка и гняв заради загубата си, пуска жалба, която утежнява присъдата за непредумишлено убийство на Хуан Хосе (Хуанхо), който ще прекара година и половина в затвора, и дава за приключена любовта между Хуанхо и дъщеря му Аурора. След това има редица разногласия между Наталия и Крисанто и следователно между останалите членове на двете семейства. Но сред омразата, любовта на Хуанхо е жива към вече омъжената Аурора. Появява се и страстна любов между Пако, съпруга на Наталия, към Палома, най-малката дъщеря на Кастаньеда. Тази връзка утежнява непрекъснатите спорове и капани, които си нанасят Наталия и Крисанто.

И в разгара на тази враждебност има убийство, което ще постави двете семейства в шах, тъй като мнозина са имали основания да го извършат. Към напрежението, създадено от убийството, всеки от членовете на двете семейства ще трябва да се бори срещу собствените си демони, за да ги победи.

Хуан Хосе Монтиел ще трябва да превъзмогне вината си и да покаже на света и на жената, която обича, че е много повече от черната овца на Монтиел. Аурора Кастаньеда ще трябва да приеме, че е сгрешила при избора си на партньор в живота, а също така трябва да се научи да бъде смела и да се бори срещу физическото и психическото насилие от страна на съпруга си.

Палома Кастаньеда, в разцвета на живота си, и Пако Монтиел, пред прага на старостта, ще открият, че любовта може да ги изненада и да ги понесе към нов живот и нови мечти. Луис и Анита Монтиел, въпреки огромната любов, която имат от юноши, ще потънат в криза с необичайни и опустошителни последици. Леонардо Кастаньеда, роден мъж сред традиционно и патриархално семейство, ще трябва да открие и гордо да изложи същността им, отвъд пола, с който е роден. Мерседес Кастаньеда ще се научи да утвърждава гласа си на майка и силата си като жена пред нейния деспотичен съпруг. И Крисанто най-накрая ще разбере, че не си струва да спечели война срещу враговете си, да е собственик на най-плодородната земя или да произвежда най-добрите вина, ако не може да отвори една от бутилките си и да празнува с цялото си семейство новата реколта.

Тази история е калейдоскопичен стенопис, който разказва историята и страстите на много реални и специални хора: хора, родени за земята, с дълбоки корени, с лице към слънцето и вятъра; интензивни и силни хора като отлежало каберне Совиньон от голямата резерва. В този стенопис няма нито добри, нито лоши, просто хора, които чувстват силни емоции и затова се заблуждават, падат и стават ... и очакват новата реколта на любов и надежда да е най-богатата и да им даде най-доброто от вината.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!