loading...

четвъртък, 14 март 2019 г.

Утре в "Майка": Гамзе, Дуру и Шуле разбират, че Гьонюл е истинската майка на Зейнеп, Дженгиз подава жалба срещу Шуле, Мелек заспива в стаята на Зейнеп, докато Шуле е в другата (15-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Дженгиз се обажда на Шуле и ѝ заповядва веднага да се връща в апартамента. Шуле отказва и затваря телефона. 

Дженгиз отива да търси Шуле при мафиотите, но се отказва, тъй като му вадят пистолет и го гонят. 

Шуле решава да направи пържени филии на Мелек. Кара се на прислужницата в кухнята, че ѝ се бърка постоянно. Вечерта трапезата е богата. Зейнеп гледа как Шуле принуждава Мелек да яде пържени филии и казва на всички също като момичето да си вземат и да ядат заедно с нея. 

Тахир се обажда на Шуле и я предупреждава, че Дженгиз я е търсил. Двамата си уговарят среща. 

Вечерта Шуле заспива и Мелек отива в стаята на Зейнеп. Двете си разказват приказки и момичето заспива до нея. На сутринта Шуле започва да вика Мелек, а Зейнеп я събужда и двете заблуждават Шуле, че е била в градината да ѝ набере цветя. 

Дженгиз се обажда на Зейнеп и се чуди дали Шуле и Мелек не са при нея. Зейнеп отвръща, че не ги е виждала. Дженгиз заявява, че сделката за Мелек остава и че Шуле ще се прости с живота си. Зейнеп се плаши и казва всичко на Синан. 

Комисарят вика Дженгиз в управлението, а той от своя страна подава жалба срещу Шуле заради удара в главата. 

Дженгиз се обажда на Зейнеп и я успокоява, че този път ѝ се е разминало и че сделката продължава да важи. 

Гьонюл се интересува от Зейнеп и пита Джахиде защо пред последните дни не ѝ вдига телефона. Джахиде кани Гьонюл на вечеря и тя отива в дома ѝ. Всички сядат на една маса и Гамзе, Дуру и Шуле разбират, че Гьонюл е истинската майка на Зейнеп. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!