loading...

неделя, 17 март 2019 г.

Утре в "Майка": Дженгиз отвлича Мелек от къщата на Зейнеп (18-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Джахиде кани Гьонюл на вечеря и тя отива в дома ѝ. Всички сядат на една маса и Гамзе, Дуру и Шуле разбират, че Гьонюл е истинската майка на Зейнеп.

Синан отива в дома на Джахиде и разговаря с Шуле. Казва ѝ, че Дженгиз е подал жалба срещу нея и трябва да се яви, за да даде показания. 

Шуле звъни на Дженгиз. Моли го да оттегли показанията си и тогава ще се срещнат. 

На другия ден се виждат в едно кафене. Тя му казва, че не може да се върне сега. Лъже, че е при роднина. Обещава, че ще отиде да вземе Мелек и ще се върнат в апартамента. 

Шуле става и си тръгва, а Дженгиз я проследява. Разбира, че го е лъгала и отвлича Мелек, докато е в градината. Обажда се на Шуле и ѝ казва, че ще ѝ върне дъщерята, ако вземе от Зейнеп 300 000. Шуле му обещава, че ще го направи, но го лъже и си тръгва от имението без пукната пара. 

Зейнеп се усъмнява, че е станало нещо с Мелек. Синан ѝ предлага да отидат до апартамента им и да проверят дали детето е добре. Комисарят звъни на вратата им, докато Дженгиз отново души Шуле след като е разбрал, че не е взела пари. 

Зейнеп чака Синан отвън и вижда колата на Дженгиз. Приближава се до нея и се усъмнява, че Мелек може да е в багажника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!