loading...

вторник, 19 март 2019 г.

Утре в "Намери ме": Вейсел прави мръсен номер на Мелек, а Еркут поставя условие на Зейнеп - да се разведе със Селим и ще го освободи от затвора (20-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и март) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по NOVA!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Намери ме", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NameriMeElif/

Вейсел се възползва от нестабилността на Мелек и ѝ дава да подпише документи, които я лишават от собствеността ѝ над ресторанта. Тюляй го забелязва и започва да го разпитва. 

Арзу крои планове да остави Тууче единствена наследница на Алие и Кенан. 

Кенан отива в имението на Неждет и го заплашва, че знае истината и ще я докаже. Еркут чува разговора им е и готов да се изправи пред Кенан. Кенан насочва оръжие срещу Неждет. Стреля в стената и заплашва, че ще отмъсти за брат си. 

Ферие посещава Алие и неочаквано се среща със Сердар. 

След като обезврежда Кенан, Неждет решава да възроди проекта за находищата на злато. Надява се да остави Кенан без парични средства. 

Зейнеп се среща с Еркут и го обвинява в измама. Арзу заснема срещата им с телефона си. Зейнеп настоява да признае в съда, че е излъгал. Еркут ѝ поставя условие - да се разведе със Селим и ще промени показанията си.

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!