loading...

вторник, 19 март 2019 г.

Утре в "Майка": Синан прострелва Дженгиз, Зейнеп и Шуле се съюзяват (20-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Дженгиз се обажда на Зейнеп и ѝ казва, че Турна е с него и иска откуп от 300 000 турски лири. Зейнеп се съгласява да му ги даде и си уреждат среща. 

Зейнеп моли Джахиде за тези пари и тя се съгласява да ѝ ги даде. Шуле също идва в имението и казва на останалите, че дъщеря ѝ е отвлечена от Дженгиз. 

Шуле и Зейнеп се съюзяват и отиват да търсят Мелек. Двете посещават публичния дом и разбират за Дилара. Отиват на адреса, но тя вече се е преместила. 

По пътя на Шуле ѝ се гади. Зейнеп се усъмнява, че е бременна. 

Гьонюл намира адреса на Дилара и звъни на Али да отидат заедно. Заплашват жената и тя им разказва, че Дженгиз и Мелек са били тук допреди няколко часа. 

Али известява Синан за всичко. Двамата разбират за срещата на Дженгиз с Шуле и Зейнеп и отиват, за да го хванат. 

Шуле и Зейнеп се срещат с Дженгиз в един склад. Синан се намесва и Дженгиз тръгва да бяга. Комисарят прострелва Дженгиз, който се качва в колата и отпрашва с Мелек. Зейнеп е бясна на Синан, че заради него Мелек е още в ръцете на злосторника. 

Дженгиз звъни на Зейнеп и ѝ казва, че си е изпуснала шанса и Мелек ще умре. 

Вечерта Зейнеп оставя писмо на близките си и тръгва да търси Мелек. Отива в апартамента на Шуле и я разпитва дали знае нещо за миналото на Дженгиз. Вижда, че е пияна и ѝ казва да изпие кафе и да спре да се налива, защото очаква бебе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!