loading...

четвъртък, 21 март 2019 г.

Утре в "Намери ме": Елиф и Мухсин се появяват в имението на Кенан, Селим пита Зейнеп от кого е бременна - от него или от Еркут (22-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и март) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по NOVA!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Намери ме", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NameriMeElif/

Тюляй намира документите за продажбата на автомивката и за продажбата на къщата на Мелих, наследена от Мелек. 

Елиф успява да намери пътя до имението на Кенан. Сехер се появява, за да им отвори вратата. 

Мелек споделя с Вейсел, че Зейнеп е бременна. 

Зейнеп съобщава на Селим, че е бременна. Той ѝ задава въпроса от кого е детето - от него или от Еркут. Зейнеп е огорчена. Селим ѝ показва снимките от Неждет. 

В имението Мухсин показва парите на Сехер и я обвинява в кражба. Настоява веднага да ги върне. Сехер опитва да го убеди, че е готова да го направи, но Мухсин не ѝ вярва. Тръгва си с Елиф и взима парите със себе си. 

Тюляй пита Вейсел за продажбата на автомивката и къщата на Мелих. Той не ѝ признава, че така е спасил живота ѝ. 

Нуртен иска от Арзу още пари. Тя привидно се съгласява и двете си определят среща на отдалечено място. Свързва се с мъж и му нарежда да отвлече Елиф. Сехер подслушва разговора и успява да предупреди сестра си за плана на Арзу. 

Елиф предлага на Мухсин да раздадат парите на бездомните деца. По случайност Мухсин избира да дари парите в ресторанта на Мелек. Дава парите на Вейсел и той му обещава всеки ден да храни децата на Шенол. 

Източник: ТВ Сага 

1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!