loading...

понеделник, 25 март 2019 г.

Утре в "Майка": Зейнеп се събужда след операцията и разбира, че е инвалид, Али признава пред Зейнеп, че е влюбен в нея, Дуру чува признанието му (26-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и март) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Синан е добре след катастрофата. Зейнеп обаче, въпреки операцията, няма да може да ходи. Лекарите съобщават на близките ѝ, че ще трябва да я опрерират с риск за живота ѝ и че след тази операция или ще умре, или ще проходи, или ще остане инвалид за цял живот. 

Въпреки риска Зейнеп се съгласява да я оперират. 

Хазяинът на Шуле се появява на вратата ѝ и ѝ казва, че трябва да напуснат апартамента, защото е имало оплакване от съседите - не спирало да се крещи и чупи. 

Зейнеп моли Гьонюл да я хване за ръката. Казва ѝ, че нищо не усеща. 

Дуру отива в болницата при Зейнеп. На вратата чува как Али ѝ се обяснява в любов и решава да ги остави. 

Зейнеп иска да види Турна преди операцията. Гьонюл звъни на Шуле и я моли да я доведе. Зейнеп казва на Турна, че ще замине надалеч и може би няма да се върни никога. Трябва да свикне да живее с Шуле. Турна е съсипана и излиза обляна в сълзи навън. 

Зейнеп казва на Шуле, че Джахиде и Гьонюл ще се погрижат за нея, Турна и бебето, което ще роди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!