loading...

неделя, 17 март 2019 г.

Джансу Дере за изневярата, която е преживяла, скандала с Мехмет Акиф Алакурт и връзката ѝ с актьора Кенан Имирзаъолу


Джансу Дере е турска актриса и модел. 

Биография 
Джансу Дере е родена на 14-и октомври 1980-а година в град Анкара, Турция. Отраства в семейство на гръцки емигранти. Когато е съвсем малка, се премества с близките си в Измир. Актрисата споделя, че дните в егейския град са били най-щастливите в живота ѝ, въпреки че често се налагало да остава сама. Родителите ѝ работят много и младото момиче се обръща към богата библиотека в дома. Започва да чете разнообразна литература, като силно впечатление ѝ правят руските класици. Любимия писател ѝ е Достоевски. Джансу проявява особен интерес и към историята. Средното си образование бъдещата актриса получава в Измир, по-късно завършва „археология“ в Истанбулския университет, но няма нито ден стаж по специалността си. Въпреки това Джансу споделя, че историята и археологията винаги ще останат в сърцето ѝ. По време на следването си красивата студентка печели университетски конкурс по красота. Този успех ѝ дава самочувствие да се яви на „Мис Турция“ 2000, където става една от подгласничките. След конкурса стартира кариерата ѝ на професионален модел. Взима участие в много фотосесии и модни дефилета във Франция, Италия и Турция. По същото време Джансу започва да се снима в телевизията. Изявява се като водеща в редица музикални, модни и детски конкурси. Снима се в рекламни клипове. Образът на красавицата дълго време съпътства марките „Ейвън“ и „Магнум“. 

През 2012-а г. става първата турска актриса, избрана за лице на „Лореал“ Париж. От 2002-а г. Джансу започва да се снима в сериали и филми. Телевизионният ѝ дебют е в сериала „Здрач“, където за първи път играе с Кенан Имирзалъолу. През следващите години актрисата се превъплъщава в образа на Назан в комедийния сериал „Метро палас“. Продукцията скоро е свалена от екран, поради нисък рейтинг. През 2005-а г. Джансу получава ролята на Джейлая в сагата „Есенен пожар“. Сценаристът и режисьор Гюл Оуз я кани да участва в новия си сериал „Завръщане“, който пожънва успех в редица европейски страни. По същото време получава главна роля във филма „Последният отоманец – Поразяващият Али“, където отново си партнира с Имирзалъолу. Лентата е посрещната топло от критиката и зрителите. След завършека на „Завръщане“ Джансу прави ярка роля в психологическата драма „Горчива любов“. През 2009-а г. актрисата изгражда образа на Ейшан в една от най-скъпите и успешни турски продукции „Езел“. За ролята Джансу получава номинация за наградите „Исмаил Джем“ за най-добра актриса на годината. След финала на „Езел“ тя става една от най-добре платените актриси в Турция. Успешно се присъединява към кастинга на третия сезон на „Великолепният век“. Там се превъплъщава в ролята на персийската принцеса Ферузе, която се бори за сърцето на султан Сюлейман. 

Личен живот 
Джансу Дере има редица връзки с известни мъже. Докато текат епизодите на „Завръщане“, турските таблоиди спрягат любовна връзка между нея и екранния ѝ партньор Мехмет Акиф Алакурт. След снимките обаче Алакурт заявява, че сериалът е последният продукт, който прави с актрисата, поради неприемливото ѝ поведение. Актьорът прибавя, че между двамата не може да има дори и приятелство. От своя страна Джансу споделя, че Алакурт е грубиян, с когото се надява повече да не работи.

По време на снимките на „Езел“ актрисата изживява кратка любовна авантюра с екранната си половинка Кенан Имирзалъолу. Има романтична връзка с известния турски карикатурист, актьор и режисьор Джем Йълмаз, която продължава четири години. Двамата стигат до годеж през лятото на 2011-а г. Тогава актрисата разбира, че бъдещият ѝ годеник има връзка с нейната колежка и приятелка Аху Яту. Джансу слага край на отношенията между двамата. Няколко месеца по-късно Йълмаз оповестява, че очаква дете и ще се жени за новата си приятелка. Красивата актриса споделя, че обича пътуванията. В свободното си време се занимава с фотография. Води здравословен начин на живот – не консумира алкохол, цигари и спортува няколко пъти седмично.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!