loading...

четвъртък, 14 март 2019 г.

"Дъщерите на Гюнеш" - нов турски сериал от 22-и април по Diema Family


ЕКСКЛУЗИВНО!

Най-очакваният турски сериал - "Дъщерите на Гюнеш" (Güneşin Kızları), ще завладее българския ефир съвсем скоро!

Драмата стартира на 22-и април (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа с повторения от 18:00 до 19:00 часа в ефира на DIEMA FAMILY.

"Дъщерите на Гюнеш" е заснет през 2015-2016 г. в Турция и е отличен за най-добър сериал за 2015 г. на престижните награди "Златна пеперуда".

Поредицата се състои от 39 оригинални епизода от по над 2 часа, като у нас ще бъдат показвани серии от по 45 минути. Интернационата версия, която Diema Family ще излъчи, е 113 епизода.

Главните роли в "Дъщерите на Гюнеш" са поверени на Ханде Ерчел ("Черната перла"), Толга Саръташ ("Великолепният век", "Времето лети"), Бурджу Йозберк ("Великолепният век"), Берк Атан ("Сълзите на Дженет" - предстои да бъде излъчен по bTV), Емре Кънай ("Семеен сарай"), Еврим Аласия, Сарп Джан ("Твоят мой живот", "Огледален свят"), Ирем Хелваджъоулу ("Стая 309"), Едже Кьокенли ("Сега и завинаги"), Фунда Илхан ("Перла") и други.

Историята:
Гюнеш е 35-годишна жена от Измир. Учителка по литература и майка на три дъщери. Трите момичета са напълно различни една от друга и често се оказват трудна задача за самотната майка, но въпреки това те живеят щастлив живот. Един ден Гюнеш се запознава с красивия бизнесмен Халюк Мертоолу. Влюбват се внезапно и той ѝ предлага брак. Гюнеш иска да приеме, но има един малък проблем - дъщерите ѝ все още не са на ясно за съществуването на Халюк. След като дъщерите ѝ разбират, най-голямата от сестрите - Назлъ, е решена да попречи на брака им, понеже смята, че майка им се жени само заради тях, за да са щастливи. Но каква е истината? Дали Халюк и Гюнеш ще преживеят любовта си въпреки пречките? И дали Халюк е такъв, какъвто изглежда? Ще видим и един сблъсък на две сестри близначки. Селин е много красиво момиче, но все още не се е научила какво е животът. Тя е наивна мечтателка, но и много весела, щастлива, заредена с много ентусиазъм. Тя иска да вземе всичко от живота и да го изживее по най-добрия начин. Стилна, обича да говори и да се забавлява. Назлъ е по-голямата дъщеря. Разбира се, с 5 минути, но това не ѝ пречи да се държи като по-голяма и да командва живота на сестра си. Именно заради това двете често влизат в спорове и не се разбират. Назлъ е избухлива, скандалджийка и много инатлива. Любимото ѝ занимание е да рисува графити на улицата, като чрез тях успява да се изрази най-добре. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!