loading...

понеделник, 8 април 2019 г.

Утре в "Майка": Зейнеп вижда Мелек (09-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/
 Дженгиз е бесен на Шуле, че ще получава веднъж седмично заплата, а не всеки ден. 

Дуру идва в съзнание и лъже близките си, че е предозирала с приспивателни и не е имала намерение да се самоубива. Те ѝ вярват. 

Дженгиз кара Мелек да открадне бутилка с алкохол от магазина, докато той говори с магазинера. Мелек влиза в магазина, но не открадва нищо. Дженгиз я хваща за ръцете и ѝ казва, че ще се разправят вкъщи. 

Шефът на Шуле ѝ се обажда и ѝ казва, че трябва спешно да отиде до заведението. Шуле лъже Дженгиз, че ще води Хасан в болницата на имунизация. Дженгиз се усъмнява и я проследява. Преди това обаче, за да накаже Мелек, я затваря навън на дъжда. Момичето започва да плаче от студ. Съседката на Мелек я намира и я прибира. Обажда се на Гьонюл, която веднага тръгва натам. Зейнеп я проследява и когато почуква на вратата и Гьонюл отваря, вижда Мелек. 

13 месеца по-рано...
Мелек продава кърпички на улицата. Очаква с нетърпение появата на братчето си на бял свят. Влиза в един магазин, за да си купи сладолед, но продавачът я гони, защото е облечена като просяк. 

Зейнеп все още е в кома, а Синан е неотлъчно до нея. 

Джахиде минава през дома на Шуле и ѝ оставя пари. 

Мелек се прибира и намира Шуле в безсъзнание, която е бременна в последния месец.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!