loading...

четвъртък, 11 април 2019 г.

Утре в "Намери ме": Арзу и Вейсел се съюзяват срещу Неждет и Гонджа, а Кенан узнава, че Тууче (12-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и април) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по NOVA!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Намери ме", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NameriMeElif/

Кенан се обажда на Арзу и веднага се отбива в имението, надявайки се, че той не е научил за подменените изследвания. Кенан ѝ показва изследвания, които потвърждават, че Тууче не е негова дъщеря. Кенан настоява Арзу незабавно да напусне имението. 

Малко след това Нуртен се свързва с Арзу и ѝ иска още пари. Арзу отказва, а Нуртен се заканва, че ще предаде Елиф на баща ѝ. 

Гонджа признава, че с нейно съдействие Неждет е отменил заповедта да бъдат представени на Кенан фалшиви изследвания. Арзу заплашва баща си, а той ѝ припомня, че само с една дума може да я върне в затвора. 

Кенан узнава, че Тууче може да му бъде отнета само ако биологичният ѝ баща се появи. 

Арзу се свързва с Вейсел, за да го привлече на своя страна в отмъщението си към Неждет и Гонджа. Споделя, че ще изпрати баща си в затвора. Тогава Вейсел ѝ показва диска с признанията на Неждет. 

Нуртен изпраща съобщение на Арзу, че на следващия ден Елиф ще закуси с Кенан в чифлика. Арзу претърсва стаята на Гонджа, за да може да плати на Нуртен. Гонджа я забелязва. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!