loading...

петък, 12 април 2019 г.

"Сълзи от Рая" - нов турски сериал от 16-и май по bTV


ЕКСКЛУЗИВНО: bTV започва излъчването на нов хитов турски сериал.

"Сълзи от Рая" (Cennet'in Gözyaşları) стартира на 16-и май (четвъртък) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 часа на мястото на "Майка". 

Главните роли в "Сълзи от Рая" са поверени на Берк Атан ("Слънчеви момичета"), Алмида Ада, Есра Ронабар, Юсуф Акгюн ("Огледален свят"), Зехра Йълмаз и други. 

Поредицата е заснета в периода 2017-2018 г. и се състои от 36 оригинални епизода от по над 2 часа.

Историята:
Дженет е изоставена като бебе и се бори сама с живота, търсейки отчаяно майчина любов. Възпитана от баба си, тя няма много, освен един добър приятел, който изгубва заради инцидент. Години по-късно, въпреки тъжното си минало, Дженет се бори да се превърна в най-добрата студентка по архитектура. След дипломирането майката на приятелката ѝ Мелиса ѝ предлага работа в мечтаната от Дженет фирма. Там тя среща Селим - приятелят от детството, който е забравила. Тяхната връзка не се нрави на майката на Мелиса, която планира да ожени дъщеря си за Селим. Когато открива родилен белег на ръката на Дженет - същият като на бебето, изоставила преди 20 години, майката на Мелиса прави всичко възможно да се отърве от Дженет.

3 коментара:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!