loading...

сряда, 17 април 2019 г.

Утре в "Майка": Дженгиз нахлува и удря Шуле пред Зейнеп, Синан и всички гости в заведението, Синан се намесва и го пребива, Мелек иска помощ от Гьонюл (18-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Мелек и Хасан се прибират, а Шуле отива в заведението, за да говори с шефа си.  

Мелек гледа снимката, която са си направили с Шуле, Зейнеп и Хасан. 

Дженгиз си събира багажа и не дава обяснения на Шуле къде отива. Той посещава майка си. 

Дженгиз се прибира вечерта и не заварва Шуле. Разбеснява се и отива към заведението, където работи. Преди това обръща къщата нагоре с краката и детето се разплаква. Съседката идва и го успокоява. Мелек също плаче. 

Шуле кани Зейнеп и Синан в заведението. Двамата отиват и сядат да слушат как пее. Всички ѝ ръкопляскат, а Дженгиз влиза и я удря пред хората. Зейнеп и Синан се намесват и Синан удря Дженгиз. След това го гонят от заведението. Зейнеп прегръща Шуле. 

На сутринта Дженгиз се прибира и казва на Хасан и Мелек да излязат. Вади нож, за да се разправя с Шуле. 

Зейнеп отива при Гьонюл, а през това време Мелек се появява в истерия и обляна в сълзи. Зейнеп се приближава да я прегърне, а Мелек ѝ се разкрещява да не я докосва. 

Дженгиз решава да си вземе Хасан и да си тръгне...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!