loading...

четвъртък, 18 април 2019 г.

Утре във ФИНАЛА на "Г-жа Фазилет и нейните дъщери": Яъз и Хазан се женят, Синан е бездомник, Хазъм влиза в старчески дом парализиран, Ясемин е простреляна от Кудрет в опит да защити Гьокхан (19-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и април) в последния епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GospojaFaziletINeiniteDushteri

Яъз разбира от пресата, че Кериме се е обесила в затвора. 

Фазилет посещава Яъз и го убеждава да прости на Хазан и да продължат заедно напред. 

Нил прогонва Синан и не желае да го приютява. Синан остава без дом и средства на улицата. 

Кудрет напада Ясемин. Появява се Гьокхан. Кудрет му показва изрисуваното истинско име на Ясемин на ръката си. Кудрет насочва пистолет срещу Гьокхан. Ясемин опитва да защити Гьокхан и е простреляна. Кудрет успява да избяга. 

Селин се промъква въоражена в имението. Решава да задуши спящия син на Едже. През това време Едже влиза в стаята и вижда Селин с отправено към нея дуло на пистолет. Фазилет и Хазъм побягват, а Ясин ги вижда и ги последва. Хазъм умолява дъщеря си да предаде оръжието. Пред очите на всички Селин се самоубива. 

Яъз открива Хазан разплакана и изтерзана на гроба на на баща ѝ. 

Една година по-късно...

Нил поставя цветя на гроба на Севинч. 

От пресата Гьокхан разбира за смъртта на Кудрет. В офиса му пристигат усмихнати бременната Ясемин и Йомюр. 

Хазъм е в старчески дом, полупарализиран, без говор, в инвалидна количка. Радва се, когато Едже го посещава с малкия си син. На изхода винаги ги очаква Ясин. Поема малкото дете в прегръдките си. 

Синан живее в лодката, самотен, нещастен, потънал в мизерия. Вижда снимка от годежа на Нил във вестиницте. Пред него на кея се появява Яъз и го прегръща братски. 

Яъз и Хазан са женени и влизат в новия си дом. 

От палубата на ферибота Фазилет с тъга наблюдава имението и спомените, нахлули в нейните мисли, просълзяват очите ѝ. 

КРАЙ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!