Теленовелас: Габи Еспино със специално участие в теленовела, ще води наградите Билбордс и кулинарно предаване

понеделник, 15 април 2019 г.

Габи Еспино със специално участие в теленовела, ще води наградите Билбордс и кулинарно предаване


Габи Еспино се завръща с два нови проекта на малкия екран.

Една от любимите звезди на Телемундо ще води за четвърта поредна година музикалните награди за латино музика "Latin Billboards", които ще се проведат следващия четвъртък 25 април в Лас Вегас. За момента не се знае кой ще й партнира като водещ, но за венецуелката тези три часа, през които протичат наградите, са пълно веселие, защото не спира да танцува, да се забавлява и да пее най-новите хитове на латино изпълнителите зад сцената. Еспино тренира здраво във фитнеса, за да влезе във форма за церемонията.

От друга страна, Габи Еспино ще води втория сезон на кулинарното риалити "Мастър шеф: латино" (Първият сезон беше воден от Арасели Арамбула). Състезанието за готвачи започва на 19 май в САЩ и ще се излъчва всяка неделя. 

"Най-накрая мога да Ви кажа, че ще се виждаме всяка неделя в 19ч. във втория сезон на "Мастър шеф: латино" по Телемундо. Нямате представа как ще се забавлявате. Много съм щастлива с този проект. Върхът е", сподели развълнувана в социалните мрежи.

Накрая венецуелската актриса ще има специално участие в "Бети в Ню Йорк", което ще излезне скоро по телевизията. Тя ще играе важна клечка, за чиито стайлинг ще се погрижи дизайнерът на компанията на Армандо Мендоса - Уго.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!