loading...

сряда, 1 май 2019 г.

Серхат Теоман за връзката си с Амине Гюлше, сегашната си половинка, живота и ролите


Актьорът Серхат Теоман, когото гледаме като полицая Синан Демир в турския сериал "Майка", разбира в хода на снимките, че героят му ще загине в пътно произшествие.

Серхат Теоман е роден в Диарбекир на 04-и юни 1983 г. Учи в Измир, след което взима магистърска степен в Университета за изящни изкуства в Истнабул, като междувременно играе в малка театрална група. 
Започва да се снима във филми и сериали през 2001 г., но става широко популярен след участието си в поредицата "Север Юг" с Къванч Татлъту. След още роли, през 2017 г. Серхат е поканен да влезе в образа на комисаря Синан в хитовия сериал "Майка". 

Влюбените в актьора почитателки обаче трябва да са наясно, че в личен план той е сериозно обвързан. От три години поддържа връзка с колежката си Лейля Ферай, която гледахме като Айше Султан във "Великолепният век: Кьосем". 

Преди това се говореше, че е имал закачка с известния модел Амине Гюлше, която изпълняваше главната роля на Нур в "Сега и завинаги". Тъй като е родена и израснала в Швеция, когато я канят да изпълни главната роля в поредицата, в която партнира на Толгахан Сайъшман, тя не владее добре родния си турски език. Преди да започване на снимките на сериала "Сега и завинаги", продуцентът настоял тя да има учител, който да ѝ оправи дикцията. С това се заема актьорът Серхат Теоман. Двамата стават много близки и тогава медиите в Турция започват да твърдят, че са имали краткотраен романс, докато са вървели снимките на "Сега и завинаги".Труд

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!