loading...

вторник, 14 май 2019 г.

Утре във ФИНАЛА на "Майка": Шуле убива Дженгиз, а Турна и Хасан са осиновени от Зейнеп (15-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и май) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Турна обвинява Дженгиз за всички беди. Разгневен, той я удря. Лъже Шуле, че Турна е паднала по стълбите. Турна губи съзнание и Шуле моли Зейнеп за помощ. Откарват Турна в болницата. 

Шуле признава на Зейнеп, че в действителност Дженгиз не се интересува от децата. Вълнува го единствено наследството на Турна. Турна идва в съзнание. Лекарите информират близките на детето, че състоянието му е стабилно. 

Гьонюл взема от дома си огнестрелно оръжие. Прощава се със старата Зейнеп.

Шуле прибира документа, подписан от Дженгиз, с който той се отказва от попечителството си над децата. Самата тя също слага подписа си. 

Дженгиз се връща в имението. Шуле го уверява, че го напуска. Дженгиз я заплашва с физическа саморазправа. В този момент влиза Гьонюл. Настоява Дженгиз незабавно да пусне Шуле. Дженгиз успява да неутрализира Гьонюл. Шуле взима оръжието ѝ. Дженгиз иска Шуле да убие Гьонюл. Шуле обаче насочва оръжието към Дженгиз и стреля. Дженгиз умира, а Шуле е арестувана. Моли полицаите да предадат документите за попечителство над Турна и Хасан на Зейнеп. 

КРАЙ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!