loading...

сряда, 15 май 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Джавидан ражда и изоставя дъщеря си Дженет, която след години започва работа в нейната фирма (16-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и май) в първия епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Джавидан ражда дъщеря си Дженет, но не иска да я вижда и я изоставя. 

Години по-късно...

Мукадес - бабата на Дженет, я вика, защото е пристигнал подарък за нея. Нейната приятелка Мелиса от университета и ѝ изпраща скъпа рокля заради това, че ѝ е помогнала с проект. 

Дженет решава да отиде на дипломирането си с  роклята, която баба ѝ Мукадес е ушила. 

Джавидан си е сменила името и вече е Арзу. Тя влиза в стаята на другата си дъщеря Мелиса и ѝ казва, че Селим ще бъде възхитен от нейната красота. 

Селим казва на Мелиса, че ще закъснее за церемонията. Мелиса е разочарована. 

Дженет отива да вземе приятелката си от приюта и си спомня как е израстнала в него. Спомня си и за своя приятел Али, с когото са били неразделни. 

Дженет и приятелката ѝ Бесте бързат за дипломирането и по пътя Селим за малко не блъска Дженет. Дженет го харесва от пръв поглед. Двамата се сдърпват и Дженет се обръща и си тръгва. 

На Мукадес ѝ прилошава и не успява да отиде на дипломирането. Дженет се притеснява за баба си. 

Мелиса се появява под ръка със Селим на тържеството. Мелиса запознава Дженет с майка си Арзу (Джавидан) и баща си. Селим също се появява и Дженет го вижда. 

След церемонията Дженет бърза за работа. В същото заведение, където работи тя, се появява Мелиса заедно с родителите си и Селим. Дженет ги обслужва. Селим я пита няма ли да работи като архитект, тъй като е завършила тази специалност. Дженет му споделя, че ще работи в заведението, докато не си намери работа по специалността. Арзу предлага на Дженет работа в семейната фирма. Дженет приема с радост. 

Селим гледа снимка на Дженет от дипломирането. Дженет също вижда Селим на една от снимките в телефона си. 

Селим не предполага, че е осиновен. Той за малко не чува разговора на богатите си осиновители. 

На сутринта Дженет, Мелиса и Селим се засичат пред фирмата. Селим казва на Мелиса, че както другите служители, така и тя ще започне от най-ниското стъпало. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!