loading...

вторник, 21 май 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Арзу отива в дома на Дженет и Мукадес и предлага пари на Мукадес, за да се махнат, Селим плаща наема на Дженет, Мелиса обвинява Дженет, че е откраднала проекта на друг архитект (22-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и май) в поредния епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Селим плаща наема на Дженет и настоява тя да се върне във фирмата.

Арзу не е на себе си от яд и угризения на съвестта.

Ръза разговаря със сина си за неговите увлечения. Арзу случайно дочува разговора, но тъстът й веднага излиза от ситуацията.

Селим прави усилия да се сдобри с майка си.

Дженет отива на предишната работа на баба си да чисти пазара. Селим отива да я вземе, но Бесте издава Дженет къде е почнала нова работа.

Арзу дава новия проект на дъщеря си. Мелиса не иска да приеме, но майка й я убеждава.

Мукадес отива в архитектурната фирма и разбира, че внучка й е уволнена.

Арзу отива в дома на майка си. Вдига скандал на Мукадес и предлага на майка си пари за да се махнат. Мукадес посяга да удари дъщеря си, но Арзу хваща ръката й. Арзу (Джавидан) ги заплашва да не пращат повече Дженет във фирмата.

Селим и Дженет са навън. Той я съветва да не бяга от всяка трудност. Настоява да дойде на презентацията, за да защити труда си.

Селим отново отблъсква Мелиса, защото тя му заявява, че ще направи презентацията.

Арзу лъже Ръза, че Дженет няма да се върне във фирмата. Той не е съгласен Мелиса да направи презентацията.

Дженет категорично отказва да представи проекта.

Мелиса разговаря с Дженет и я обвинява, че е откраднала проекта...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!