loading...

сряда, 22 май 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Мукадес и Дженет отиват в дома на Арзу и Мукадес кара Арзу да се извини на внучка й, Мелиса разкрива чувствата си пред Селим и двамата катастрофират (23-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и май) в поредния епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Гостите пристигат. Арзу успокоява дъщеря си, за да представи проекта. Презентацията  започва. Мелиса не може да отговори на въпросите на гостите. Пристига Дженет и се извинява за закъснението. Веднага започва да говори по проекта, като отговаря на всички въпроси на инвеститорите.

Ръза настоява Дженет да остане във фирмата. Тя категорично отказва и се извинява, че си е намерила нова работа. Ръза на търпи отказ и я вика на другия ден на работа. Арзу е бясна.

Мелиса е пияна и решава да разкрие чувствата си пред Селим.

Орхан също е мераклия на Дженет, но Селим се опитва да го убеди да не се занимава с архитектката.

Арзу предлага да плати на Дженет за проекта и да изчезне от града.  Дженет се ядосва и заявява, че повече няма да стъпи във фирмата, но е щастлива, че няма майка като нея.

Селим взима пияната Мелиса от бара, за да я откара в дома й.

Мукадес започва да разпитва внучката си защо плаче. Дженет си признава всичко. Мукадес се ядосва и отива при Арзу.

Махир отива при любовницата си и не присъства на презентацията.

Мелиса признава чувствата си на Селим. Тя се опитва да предизвика катастрофа. Селим й заявява, че е откачила.

Мукадес се среща с Джавидан (Арзу). Бизнесдамата отпраща Мукадес. Заявява, че Дженет не е нейно дете и че е непозната. Арзу заплашва Дженет. Мукадес заявява, че Арзу трябва да се извини на Дженет. Архитектката успокоява баба си, че трябва да забравят тази нощ.

Нюлгюн е притеснена за Селим. Арзу я успокоява. В това време Селим и Мелиса се повяват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!