Теленовелас: Ето кой нов турски сериал ще се излъчва след "Сълзи от Рая" по bTV

сряда, 22 май 2019 г.

Ето кой нов турски сериал ще се излъчва след "Сълзи от Рая" по bTV


bTV ще изненада феновете на турските сериали с нов такъв.

От 03-и юни (понеделник) най-гледаната телевизия завърта в праймтайма си една от най-дългоочакваните драми - "Вътрешен човек" (İçerde). 

Главните роли в сериала се изпълняват от Чаатай Улусой ("Огледален свят", "Кварталът на богатите"), Арас Булут Йенемли ("Времето лети", "Великолепният век"), Четин Текиндор ("Гордата Аси", "Момичето, което обичах"), Бенсу Сорал, Дамла Джолбай, Ръза Коджаоулу ("Север Юг"), Гьозде Кансу ("Кварталът на богатите") и други. 

"Вътрешен човек" ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 21:00 до 22:30 часа, веднага след епизодите на "Сълзи от Рая". Така вечер ще се излъчват два турски сериала в праймтайма на bTV. "Сълзи от Рая" - всеки делник от 20:00 до 21:00 часа (в петък до 21:30 часа) и "Вътрешен човек" - от понеделник до четвъртък от 21:00 до 22:30 часа. В петък от 21:30 до 22:30 часа ще се ротира предаването "Игрите на звездите". 


Историята:
Сарп Йълмаз (Чаатай Улусой) е първенец по успех във випуска. По ирония на съдбата, в академията учи също и брат му Мерт (Арас Булут), който като малък е отвлечен. След въпросното отвличане той дълги години продава носни кърпи на улицата. Мерт успява да се спаси от тази съдба и постъпва в академията, благодарение на Мелек (Бенсу Сорал), която нахлува внезапно в живота му. Той завършва академията втори по успех след брат си Сарп, за чието съществуване дори не подозира. Майката на Сарп - Фюсюн, живее в беден квартал и работи в гостилница, която е нарекла на малкия си син. Опитва се да забрави мъката си като осиновява момиче на име Ейлем, което на 12 години губи родителите си при катастрофа. Ейлем винаги е била кротка и никога не е създавала проблеми на Фюсюн.

Ейлем и Сарп израстват заедно и са като истински брат и сестра. Тя завършва университет и работи като журналистка. Баща им Метин е шофьор на камион. Преди години той бива принуден да поеме вината за убийството на осем човека. Това злодеяние всъщност е извършено от Джелял Думан. Метин е вкаран в затвора и това преобръща тотално живота на семейството му. Какъв ще е изходът...

Дали връзка между двамата братя ще се преплете отново и какви ще бъдат последствията, зрителите ще разберат в епизодите на новия турски сериал "Вътрешен човек"!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!