loading...

понеделник, 3 юни 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Нюлгюн полудява и Дженгиз иска Селим да прекъсне връзката си с Дженет (04-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Селим настоява да разбере каква е причината родителите му да са против отношенията му с Дженет. 

Мелиса съобщава на Селим, че Орхан ще помогне при изписването на Мукадес.

Орхан настоява Дженет да замине за Дубай с него. Селим прекъсва разговора им. Дженет разказва на младежа за разговора си с Орхан, както и какво се е случило на срещата с майка й.

Махир споделя с Йозлем, че насила се е оженил с Арзу, но не може да се разведе, защото ще загуби всичко, включително и Мелиса.

Дженет решава да помоли Селим да предаде брошката на майка й.

Суна гони Арзу от къщата на Мукадес. Старата жена не спира да плаче.

Дженет е отчаяна и се чувства самотна. Селим също чувства празнота, но тя изчезва, когато е с нея. Селим обещава да уреди още една среща с изгубената майка.

Махир се прибира много пиян. Майка му едва го прибира до стаята. Сема разбира мъката на сина си. Той споделя, че се чувства нещастен, за да угоди на Ръза.

Нюлгюн изпада в нервна криза, щом научава, че приятелката на Дженет търси Али.

Орхан настоява на своето и се опитва да убеди Дженет да се върне във фирмата. Двамата с Мелиса й предлагат да подпише проекта си. Орхан обещава да се погрижат и за баба й. Дженет отказва да подпише документите.

Мелиса пита чичо си дали не иска Дженет само от спортна злоба. Той отговаря, че има сериозни намерения към архитектката.

Суна убеждава Дженет да отиде да работи във фирмата заради парите, които ще получава и че тези средства ще са необходими, за да живее баба й.

Селим вижда резултата от лудостта на Нюлгюн...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!