loading...

неделя, 9 юни 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Дженет се съгласява да бъде любима на Селин, Арзу е арестувана за отвличането на Дженет (10-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Дженет все още не дава отговор на Селим, но му дава шанс да докаже чувствата си. В това време Мелиса й се обажда, за да я покани на обяда с Орхан.

Селим вижда колата на Орхан и разбира какъв е номерът. Когато Дженет влиза в залата Орхан й казва, че това ще бъде само началото на тази връзка. Дженет е изненадана, а Селим влиза и започва да удря Орхан. Двамата се сбиват. Мелиса се намесва. В това време влиза Арзу и ги разтърва. Гони Дженет от залата и кара Селим да заведе Мелиса в дома й. Дженет вижда всичко. Орхан обяснява на Арзу, че Селим е знаел за чувствата му към Дженет, но го е изпреварил и сега вече двамата са станали гаджета. 

Селим се обажда по телефона на любимата си за инцидента.

Арзу насила качва Дженет в колата си.

Селим заява на Мелиса, че е влюбен в Дженет.

Арзу продължава да заплашва Дженет. Гони я от колата. Когато момичето слиза човекът на Нюлгюн я упоява и качва в неговата кола. Майката на Селим разпорежда на своя човек да върши всичко по план. Мукадес се опитва да предупреди Бесте, че с Дженет нещо се е случило.

Селим отива в полицията, за да подаде жалба, че Дженет е изчезнала.

Нюлгин отива в къщата, където е затворено момичето. Нарежда на своя човек да убие Дженет.

Селим отново звъни на Дженет. Тя отговаря и му казва, че е отвелечна. Камерите показват, че за последно се е качила в колата на Арзу.

Полицията отива в дома на Ръза и отвеждат Арзу в участъка по обвинение в отвличане.

Похитителят се опитва да убие Дженет. Тя се моли за живота си.

Суна влиза в стаята при Арзу. Пита я къде е Дженет. Заплашва бизнесдамата, че ще разкаже всичко на полицията. Суна излиза от стаята и търси Мелиса.  Арзу обещава, че ще доведе момичето, ако продължава да си мълчи. Суна млъква, но Мелиса настоява да разбере коя е Дженет.

Наемникът не може да убие момичето. Но отказва да я пусне. Обажда се на Нюлгюн.

Селим разказва на Дженгиз какво се е случило.

Полицаите разпитват Арзу. Тя казва, че момичето е флиртувало с шефа си и двете само са поговорили.

Селим заявява на Ръза, че Арзу или някой друг, който е отвлякъл Дженет, ще бъде наказан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!