loading...

понеделник, 10 юни 2019 г.

Утре във "Вътрешен човек": Мелек преспива при Сарп, а Сарп поставя бръмбар в офиса на Джелял (11-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Вътрешен човек", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Вътрешен човек", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VutreshenChovekBG/?ref=bookmarks

Джелял насочва пистолет с един патрон в барабана срещу Давуд. В последния момент се отказва да накаже своя изпълнител на мръсни поръчки.

Мелек отново иска да разговаря с Мерт. Той я отрязва. Фюсюн пита полицая дали е добре. Тя го кани на вечеря в дома си. Мерт приема.

Сарп се обажда на началника си. Лъже Юсуф, че Мерт го е прострелял. Сарп се интересува дали са намерили при огледа снимката от баща му.

Мелек отива при Сарп, за да се погрижи за него.

Давуд е влюбен в Мелек. Любовта му се е превърнала в мания. От ревност той иска да се отърве от Сарп.

По време на вечеря Мерт се задява с Ейлем. Фюсюн е доволна от задявките. Мерт успява тайно да разгледа всичко в дома на Фюсюн.

Мелек приготвя супа на Сарп. В това време й звъни Джелял и иска да разбере дали е запазила хотел за госта. Сарп се опитва да разбере кой е гостът, но момичето го моли да не говорят за работа.

Мерт продължава да разпитва Фюсюн за малкия й син.  Жената отговаря, че се доверява на сърцето си. Полицаят споделя, че е имал трудно детство и помни, че цял живот  е продавал кърпички. Мелек се увлича и изгаря супата, приготвена за Сарп.

Ейлем съобщава на Мерт, че ще прави материал за една групировка и му иска съвет.

Сарп благодари на Мелек от учтивост за "прекрасната" супа. Опитва се да я целуне, но тя в последния момент се дърпа. Мелек се паникьосва, защото за първи път се доверява на някой. Сарп й се извинява. Въпреки всичко, Мелек се чувства наранена и си тръгва.

Юсуф съобщава на Сарп, че е намерил, човек, който е лежал с бащата на младежа в затвора. Сарп съобщава на директора, че ще пристигне скъп гост на Джелял, с когото мафията замисля нещо. Юсуф предупреждава Сарп да внимава с Мелек, като се аргументира, че любовта ще навреди на мисията.

Мелек преспива в дома на Сарп. На сутринта Джелял е решил да свърши работата с младежа и отива у тях. Сарп отпраща момичето. Джелял се разпорежда двамата с Давуд да работят заедно. Предупреждва двамата да се покрият, за да не ги хване полицията. Назначава Сарп за личен шофьор на своето семейство.

Ейлем кани на закуска Мерт.

Мелек и Сарп разговарят. Давуд ги наблюдава тайно и разбира, че губи жената, която обича.

Сарп докладва на директора, че няма как да разбере кой е гостът. Предлага на Юсуф да атакува офиса на Джелял и в суматохата да поставят бръмбар.

На излизане от къщата на Фюсюн, Мерт среща Сарп. Двамата се заяждат. Фюсюн вижда сина си и го прегръща. Открива, че синът й е ранен. Сарп не й дава информация за случилото се. Фюсюн го упреква и настоява да се откаже от работата си при мафиота. Решила е да отиде при Джелял, за да спаси сина си. Сарп я възпира.

Юсуф съобщава на Мерт, че ще щурмуват офиса на Джелял. Полицаят предупреждава кебапчията, че ще бъде атакуван.

Сарп слиза в офиса на боса. В това време полицията атакува дома на мафиота и започва да го претърсват.

Юсуф настоява да претърси цялата къща, а когато обискира, Сарп му пъхва бръмбар в джоба.

Пред Джелял, Мерт и Сарп отново се спречкват.

Сарп поставя подслушвателното устройство по време на обиска. Дава знак на директора и Юсуф заповядва на полицаите да си тръгват.

Сарп отива да търси снимката, а Мерт го проследява.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!