loading...

вторник, 11 юни 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Нюлгюн напада Арзу, Дженет започва да се влюбва все повече в Селим (12-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Мукадес започва да говори и да мърда ръцете си. Дженет се радва. Когато Селим си тръгва, момичето му показва, че го харесва и му благодари. Селим я целува по бузата.

Ръза пита сина си дали мъката му ео свързана с Дженет. Орхан не знае какво да отговори. Ръза го съветва да спечели сърцето на архитектката не само с подаръци, но и с нежност и уважение.

Селим се извинява на Мелиса. Тя го упреква, че мисли само за Дженет. Селим отговаря, че друг път ще се извини на другите. Мелиса веднага отива при Орхан и се оплаква  на чичо си. Той й обещава, че връзката на Селим и Дженет няма да продължи дълго.

Сема отново напомня на адвоката, че трябва да следи Арзу. Тя отново казва на Арзу, че не й вярва и че скоро ще разбере всичко.

Дженгиз настоява Нюлгюн да се лекува и  мисли да я прати в клиника. Той упреква съпругата си, че е съсипала живота на детето си. Нилгюн изпада в криза.

Селим и Орхан се срещат в участъка. Отново едва не се сбиват пред полицаите.

Ръза съобщава на жена си, че е отлъчил Махир от семействотото и че ще го лиши от наследство.

Сутринта преди да отиде на работа Селим посещава Дженет. Момичето потвърждава,  че е било отвлечено от жена.

Суна казва на Селим, че не иска архитектката да работи във фирмата. Той обещава, че вече ще е отговорен за нея.

Сема вдига скандал на мъжа си. Свекървата не иска снахата да остане в къщата, след като Махир го няма. Арзу чува скандала между възрастните. Тъжна, тя отива при Дженгиз. Той й обещава, че ще вкара жена си в клиника. Нилгюн ги подслушва, но нервите й не издържат и вдига скандал на Арзу. Нилгюн започва да я заплашва с убийство. Дженгиз едва я удържа, за да не набие гостенката.

Суна не позволява на Дженет да се върне във фирмата. 

Махир се връща вкъщи. Обяснява на майка си, че няма да остави Йозлем. Сема дава пари на сина си.

Селим продължава да разказва на Мелиса колко много обича Дженет. Тя също разкрива своите чувства. Селим отговаря, че чувства Мелиса като сестра. В този момент Арзу идва и прегръща дъщеря си, за да я успокои.

Орхан отива у Дженет и я кани да излязат. Момичето се съгласява да отиде с него само за да говорят.

Арзу вижда, че Мелиса старда и праща Дженет да работи на строежа. Дъщеря й се отчайва още повече и започва да си мисли, че на никой не му пука за нея...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!