loading...

сряда, 12 юни 2019 г.

Утре в "Слънчеви момичета": Селин взима колата на Али и отива да прегази Зафер, Саваш хваща Назлъ за ръката и признава на Мелиса, че са влюбени, Гюнеш пристига в ателието при Севиляй и нарязва всичките ѝ рокли (13-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Слънчеви момичета", който се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Слънчеви момичета", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SluncheviMomichetaBG/?ref=bookmarks

Назлъ и Саваш се държат за ръка в едно заведение, но при появата на Мелиса, Саваш се отдръпва. Назлъ излиза сърдита, а Саваш я последва. Тя му казва да я остави намира и си тръгва. 

Вечерта Саваш хвърля камъчета по прозореца на Назлъ, но тя не се показва. Накрая той се качва и влиза в стаята ѝ. Принуждава я да слезе с него на двора. 

Саваш води Назлъ пред дома на Мелиса. Саваш хваща Назлъ за ръката и признава на Мелиса, че са влюбени. Мелиса се разстройва и се прибира. Назлъ и Саваш се целуват страстно. 

Селин издебва Али и взима ключовете от колата му. Назлъ я проследява. 

Гюнеш полива цветята в градината, а Инджи звъни на Севиляй. Гюнеш чува признанието на Инджи, че Севиляй е наела детектива, разровил се в миналото ѝ. 

Селин пристига на мястото, където е Зафер и натиска газта, за да го прегази. Али изскача на пътя ѝ и ѝ попречва. Започва да успокоява Селин, която изпада в нервна криза. Назлъ също пристига и вижда баща си Зафер. Назлъ и Зафер се прегръщат. 

Селин разказва на Али какво се е случило. Али се разплаква и я прегръща. 

Гюнеш е бясна и отива в ателието на Севиляй. Гюнеш взима една ножица и пред Севиляй и нейните служители нарязва роклите ѝ. 

Източник: ТВ Сага  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!