loading...

понеделник, 24 юни 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Селим си спомня, че са го наричали Али, Дженет и Селим се събират отново (25-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Дженет е възмутена от поведението на майка си. Селим се опитва да я успокои. Адвокатът е открил собственика на колата, с която е пристигнала Мине. Селим информира баща си, а Дженгиз веднага се обажда на Арзу.

Мукадес намира адреса на старата работа на сина й и Джавидан.

Осман казва, че не познава жената, просто я е закарал до мястото. Дженет настоява. Селим започва да си спомня моменти от детството си. Осман отвежда младежите до дома на Мине.

Арзу моли Мине да продължи да играе ролята си на майка на Дженет. Жената отказва да сътрудничи на Джавидан. Арзу съобщава истината за Дженет на Мине.

Орхан продължава да се интересува от Дженет. Ръза също търси майката на Дженет. Сема пита Мелиса дали не знае как е името на жената, родила архитектката.

Мине казва на двамата младежи, че се е съгласила на тази роля заради здравето на дъщеря й, но не знае истинското име на майката на Дженет. Просто в болницата Мине е приела задачата от непознат човек за пари, за да излекува дъщеря си.

Мукадес открива един човек, който познава Джавидан. Суна казва на този мъж, че Джавидан си е сменила името на Арзу Сойер. След като двете си тръгват същият този човек звъни на своя шеф и му съобщава, това, което е научил от двете гостенки.

Селим споделя с Дженет своите спомени от детството си. Дженет едва сдържа радостта си, че Селим е започнал да си спомня. Извинява се на младежа и му обещава, че няма да ходи в Дубай. Двамата влюбени се сдобряват.

Мелиса споделя с Арзу плана си как да отстрани Дженет.

Нилгюн посреща сина си, който се прибира радостен вкъщи. Той казва, че са се сдобрили с Дженет и тя се е отказала да заминава за Дубай.

Арзу успява да излъже свекъра си и да му обещае, че ще говори с Дженет. Селим настоява с Ръза да отидат да говорят с Дженет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!