loading...

неделя, 14 юли 2019 г.

Утре във "Вътрешен човек": Юсуф решава да разкрие на Мерт, че Сарп е внедрен при Джелял, Сарп и жената на Кюстенджели се съюзяват, а Джелял признава пред Мерт, че Мелек е негова истинска дъщеря (15-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Вътрешен човек", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Вътрешен човек", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VutreshenChovekBG/?ref=bookmarks

Джелял разбира, че Адвоката го е изиграл и решава да стигне на всяка цена до шефа му.

Мерт прекарва все повече време с Фюсюн и Ейлем и Джелял става подозрителен. Касапина решава да му признае част от истината за враждата му с Джошкун. Джелял признава пред Мерт, че Мелек е негова истинска дъщеря.

Началникът на полицията се среща с Касапина при шивача. След разговора им, Юсуф подава молба за напускане. Юсуф признава пред Сарп, че ще разкрие на Мерт, че той е къртицата, внедрена при Джелял, защото на Мерт има най-голямо доверие. 

Джелял усеща, че няма да е лесно да се разбере с шефа на Адвоката – жената на Акън Ашък, която иска да си отмъсти. Тя и Сарп се съюзяват.

Мерт открива скривалището на Джошкун, а той намира къде живее Фюсюн.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!