loading...

вторник, 16 юли 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Арзу насочва пистолет срещу Кая и Дженет, Нилгюн взима едно стъкло и го опира в гърлото на Мелиса (17-и юли)

 
Прочетете какво ще се случи утре (17-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Арзу се решава на среща с Кая, защото планира да го убие. Преди това се обажда на Мелиса, за да се сбогува с нея.

Дженет връща на Селим годежния пръстен и се сбогува с него, казвайки му, че заминава.

Орхан и Махир побесняват, когато разбират, че Мелиса живее със Селим. Орхан се опитва да обясни на племенницата, че Селим не я обича. Момичето му съобщава, че вече е спала със Селим и е на правилното място. Орхан и Селим отново се сбиват.

Кая отива на гарата, за да върне дъщеря си. Убеждава Дженет да не заминава. Момичето го нарича "татко". Арзу вижда Кая на перона и насочва пистолет към него. В същото време Дженет слиза от влака и прегръща баща си. Арзу сваля пистолета изненадана от появата на непризнатата си дъщеря. Арзу проследява Кая и осъзнава, че той знае за съществуването на Дженет. 

Нилгюн убеждава Селим да не се оставя да го изнудят за брак с Мелиса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!